2777
2789
عنوان

دیشب مادرشوهرم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 66 پست

نه خوشحالم میشم چون شوهرم بدغذاست هر غذاییو نمیخوره

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

من نه نمیشم ولی نمیدونم مادرشوهرت بشه یا نه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا فک و فامیل عزیز اگه اینجا هستید و منو میشناسید از همین تریبون اعلام میکنم من میام زحمت نکشید غذا بپزید خسته میشید از همون سر کوچتون کوبیده یا پیتزا بگیرید ممنون میشم😎

بلندترین فریاد من سکوت من است...

مادرشوهر من اگه بود، میگفت نمیخواد غذا بپزی همون دیشبی رو گرم میکنیم میخوریم😬منم با کمال میل استقبال میکنم ازین حرفش😁

بالاخره بعد از چند سال مبارزه با وسوسه تسليم شدم و عضو ني ني سايت شدم😁😁
هعی چی بگم مادرشوهره هیچی ازش بعید نیست

آخه سر سفره همش جوجه ها رو مینداخت تو بشقاب پسرش برنج خالی خورد بیشتر...بعد پرسید اینا که ازشون گرفتی تمییز درست میکنن؟گفتم نکنه بهشون برخورد...آخه منم با دوتا بچه واقعا نرسیدم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

منم جدیدا برا نود درصد مهمونام از بیرون غذا میگیرم .نهایت یه سالاد. و مهمونم عزیز باشه ژله ... چکاریه مهمون میاد من همش تو اشپزخونه باشم .. خودمم دوست دارم جایی میرم صابخونه بشینه کنارم تا همش تو اشپزخونه باشه ...

به نظرات و حرفایی هم بعدا پشت سرم میگن اهمیت نمیدم ..راحتی خودم برام مهمه 

😊❤️😊

منم خوشحال میشم چون بچه کوچیک داری درکت میکنم خیلی سخته ، منم دخترم کوچیکه خیلی سخته غذا درست کردم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
آخه سر سفره همش جوجه ها رو مینداخت تو بشقاب پسرش برنج خالی خورد بیشتر...بعد پرسید اینا که ازشون گرفت ...

چه پرو ...مثلا اینکه وسواسی هستش....حالا نمیدونم ادم می ببینه طرفدار بچه دار باید درک کنه خودش غذا درست کنه

خونشون شهرستانه ؟

توی شهر خودمونه...ولی مادرشوهرم یه کم افسردست انگار ...دلش تنگ میشه چند وقتی یه بار یکی دوشب میاد میمونه...حالا هیچوووووقت نمیگه شما هم بیاید😄

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂