2777
2789

خانوما شما چطور هم به کارتون میرسید هم به تفریحتون ؟😑من تا میام یه فیلم ببینم دارم به کاری که سفارش شده بهم فکر میکنم 

یا دائما پیامارو جواب میدم 

اگه تجربشو‌ داری راهنماییم کن به تفریحمم برسم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انلاین شاپ داری؟

داشتم ولش کردم الان تو‌ تلگرام و یوتیوب کار میکنم دردسرش کمتره

انلاین شاپ باید بری خرید کنی پست و استوری بزار عکس بگیر کپشن بزار سفارش بگیر برو پست بسته بندی کن ارسال کن کلیییی دردسر داشت برام ولش کردم 

ببخشید امکانش هست راجب کارت بیشتر توضیح بدی؟

بله حتما

تو یوتیوب دو روز در هفته ویدیو اپلود میکنم به ازای بازدیدش درآمد دارم هر چقدر باسه حالا یه رپز زیاد یه روز به نسبت کمتر

تو تلگرام هم ادمینم ادمین کانال آرایشی 

پاسخگویی مشتریارو‌انجام میدم قیمت میدم سفارش ثبت میکنم واریزی هارو چک میکنم همین 

میشه کمک کنید منم شروع کنم خیلی احتیاج دارم به پولش

عزیزم  اگر از یوتوب سر در میاری موضوعتو انتخاب کن و چنل بزن  البتع باید حساب خارجی هم داشته باشی 

ولی اگر نمدونی حتما آموزش ببین و اینکعه دوره شرکت نکن اول خوب تحقیق کن عزیزم  بعد تو کلاس هایی که وبینارو سمینار هست  شرکت کنن من خودم  هنوز دارن اموزش میبینم 🥺و استادم خودش حساب ام سی ان داره کارمو راحت کرده و از خذش پولو ب ریال دریافت میکنم