2789
عنوان

شوکر

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 28 پست
زنداییم برای تربیت بچه ش از شوکر استفاده میکرد🤣

پایشم 😂

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
بیشتر از درد  ترس داره  من شوهرم داشت  خیلی اذیت‌میکرد

وای😐🤣 

نمیزنه بهت؟

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از درد  ترس داره  من شوهرم داشت  خیلی اذیت‌میکرد

اقاتون از کجا خریده اطلاعی نداری؟!

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
وای😐🤣  نمیزنه بهت؟

ن میترسونه 

گاها پیش میومد دو ساعت فقط جیغ میکشیدم 

اخرش پرتش دادم

ازش کش میرفتم‌میرفتم بترسونمش 

نمیترسید ازم میگرد 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
شش ماه زندانی داره

با این اوضاع چند وقت دیگه هممون بی دلیل زندانیم چه فرق میگنه دیگه 

مگه مهمه این همه ادم مردن قانونی بود ؟!  من اعتماد نمیکنم دست خالی برم بیرون دیگه   مردم ...

اگه انقد دل و‌جرعت داری که بری بیرون و بزنی و بخوری

اگه انقد اعتقاداتت مهمه و پایبندی بهشون

باید حتی مرگ رو هم بپذیری😁

حالا هرکی کشت

ن میترسونه  گاها پیش میومد دو ساعت فقط جیغ میکشیدم  اخرش پرتش دادم ازش کش میرفتم‌میرفتم ...

باید یبار میزدیش باهاش

اگه من بودم....

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
اگه انقد دل و‌جرعت داری که بری بیرون و بزنی و بخوری اگه انقد اعتقاداتت مهمه و پایبندی بهشون باید ح ...

معلومه من طرف مردمم مردمی که دست خالیم 

حالا هر کی کشت درست نیست ؟! برای عزیز خودمون هم میتونیم اینو بگیم ؟! ما پنجاه سال پیش مرگ پذیرفتیم الان زامبیمون مونده فقط اگرم از چیزی دفاع میکینم برای خواهر برادرانون و بچه هامونه 

معلومه من طرف مردمم مردمی که دست خالیم  حالا هر کی کشت درست نیست ؟! برای عزیز خودمون هم میتونی ...

عزیز من اگه بخواد بره و‌ جزو این مردمی باشه که شما میگی من ترجیح میدم بمیره راستش

ماهم داریم اینجا زندگی میکنیم

میریم بیرون سرکار خرید و هزارتا کار دیگه

تفریح و ایناهم میریم

هیچکی کاری مون نداره

زنده هم میمونیم

حرفا میزنی ها

عزیز من اگه بخواد بره و‌ جزو این مردمی باشه که شما میگی من ترجیح میدم بمیره راستش ماهم داریم اینجا ...

من حرفی با شما ندارم همین مردم و خداشون بعدا جوابتون میده 

میزدم  ولتاژ ش پایین بود  کَک ش نمیگزید

ینی میشه تنظیمش کرد؟