بیشتر از درد ترس داره من شوهرم داشت خیلی اذیتمیکرد
وای😐🤣
نمیزنه بهت؟
•من یه قوی سیاه رنگمکه از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه...اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن میترسونه گاها پیش میومد دو ساعت فقط جیغ میکشیدم اخرش پرتش دادم ازش کش میرفتممیرفتم ...
باید یبار میزدیش باهاش
اگه من بودم....
•من یه قوی سیاه رنگمکه از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه...اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
اگه انقد دل وجرعت داری که بری بیرون و بزنی و بخوری اگه انقد اعتقاداتت مهمه و پایبندی بهشون باید ح ...
معلومه من طرف مردمم مردمی که دست خالیم
حالا هر کی کشت درست نیست ؟! برای عزیز خودمون هم میتونیم اینو بگیم ؟! ما پنجاه سال پیش مرگ پذیرفتیم الان زامبیمون مونده فقط اگرم از چیزی دفاع میکینم برای خواهر برادرانون و بچه هامونه
دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید