2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 57 پست
زهرا جان شما تشریف نبر باهاشون بیرون اگه فکر میکنی شیطان غلبه میکنه اصلا بدون سوال کردن هم به جواب م ...

انقد زود قضاوت نکن گلم

توضیح دادم منظور ازبیرون چیه

تاپیک مانکن های زیبا    💙                                                 زیرگروه آبی  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع84.              وزن فعلی 81💙         هدف اول۷9🔒 هدف دوم 4۷🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪  پروفایل سرگروه ها💙چالش پاییزی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عصری یک ساعت خوابیدم حالا تا صبح بیدارم

چقدر مثل منی‌منم نیم ساعت چرت بزنم انگار دوپینگ کردم🤣🤣🤣

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
منظور من از بیرون تفریح نبود مثلا از خونه مادرشوهرم میرفتم خونمون وسایل بیارم میومد کمکم 

اگه یه درصد فک می‌کنی بهت علاقه داره اصلا اصلا باهاش صمیمی نشو اون پسر مجرده و سنش هم کمه ،همه چیز دست توئه، فقط کافیه بهش چراغ سبز نشون بدی بعید نیس عاشقت بشه ،پس به این فکر کن ک نامحرمه باهاش گرم نگیری 

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘

عصر خابیدم خوابم نمیرع

نشستم پتو پیچ وسط اتاق  

چص شکنم امتحان کردم هیچکدوم ج نداد 

الانم نمیدونم باید چ غلطی کنم تا خوابم ببرعه🤕

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
سزارین عمل کردم

مبارک باشه،قدمش واستون خیر و خوشی بیاره، میشع واسه منم دعا کنی ک خدا بدون مشکل و با خواست خودش ی بچه ی سالم بهم هدیه بده، و پسرمو هم عاقبت بخیر کنه

با دل مهربونتون،واسم دعا کنید،انشاالله دامن منم سبز شه با هدیه ی الهی، الهی امین
چرا چس شکنا اینطوری شده؟ 

نمیدونم والا چ بدبختی داریمااا

باورت میشه شاید 12، 13 چص شکن دارم هیچ کدوم وصل نمیشن 😐🤣

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
انقد زود قضاوت نکن گلم توضیح دادم منظور ازبیرون چیه

خب عزیزم شما میگید بیرون میرفتید نگفتی میرم وسیله برمیدارم در ضمن وقتی دارید میگید دست شیطان قویه پس یه حس ناخوشایند دارید دیگه تنها باهاشون جایی نرید