2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 27 پست
ازاین بچه ننه هایکیشم من دارم بقران بیخودوبیهدف زندگی بااینا

عمرمو تباه کردم بخدا ولی دو هفته میرم سرکار یکم اعصابم آرومتر شده با اینکه زندگی سخت شده برام باید به همه ی کارا خودم برسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن حوصله داری پول بیاره بره بغل ننه اش بخوابه حرص چی رو میزنی پوستت خراب میشه

از اینکه ما براش مهم نیستیم و جلوی خانواده میخواد نشون بده که مارو نادیده میگیره ناراحت میشم وگرنه بره جهنم اصلا

عمرمو تباه کردم بخدا ولی دو هفته میرم سرکار یکم اعصابم آرومتر شده با اینکه زندگی سخت شده برام باید ب ...

میدونم بایدبیخیال باشیم واقعاسخته شوهرم عملاهیچکاره س ومن کلی حسرت ی تصمیم دوتایی بگیریم

خدایا!من یاغی نیستم✋
از اینکه ما براش مهم نیستیم و جلوی خانواده میخواد نشون بده که مارو نادیده میگیره ناراحت میشم وگرنه ب ...

داری دیگه ولی اخلاقش همین پسر بیست ساله نیست ک بگم عوض میشه  نصف عمرشو رد کرده و باید بپذیری اخلاقشو خودت اذیت میشی با حرص خوردن

از اینکه ما براش مهم نیستیم و جلوی خانواده میخواد نشون بده که مارو نادیده میگیره ناراحت میشم وگرنه ب ...

اهمیت نده،اتفاقا تو هم برو خونه مادرشوهرت تنهایی سر بزن،بزار مادرشوهرت سکته کنه 

اهمیت نده،اتفاقا تو هم برو خونه مادرشوهرت تنهایی سر بزن،بزار مادرشوهرت سکته کنه 

حالم ازش بهم میخوره با این بچه تربیت کردنش دختراشو داده به دومادای پولدار دوتا پیراشکی یکی از یکی بی عرضه تر الان اون داداششم بیکاره زندگیشون در اصل زنش میچرخونه مامانش همین توقع رو هم از من داره که به ....ون پسراش فشار نیاد

حالم ازش بهم میخوره با این بچه تربیت کردنش دختراشو داده به دومادای پولدار دوتا پیراشکی یکی از یکی بی ...

نمیدونم اینجور مادرشوهرا که پسراشون بی عرضه آن چرا دامادهای پولدار گیرشون میاد ،دوروبرمون داریم نمونه شو،تو هم از جونت مایه نزار برای خرج زندگی ،بندازش تو خرج بزار خرج کنه برای زندگی ،انقد از این مردا حرصم درمیاد ،حرصشم نخور بزار بره پیش ننش بهتر کمتر حرص میخوری ازش 

این مردا انگاری پیر میشن بهتر میشن

نمیدونم اینجور مادرشوهرا که پسراشون بی عرضه آن چرا دامادهای پولدار گیرشون میاد ،دوروبرمون داریم نمون ...

آره عزیزم موافقم ، من فقط بخاطر خودمو و پسرم رفتم سرکار بتونم چیزایی که لازم داره راحت بخرم سرخورده نشه بخواد خودشو مقایسه کنه چون شوهر من خرج خونه رو هم به زور میده