موز_خوشتیپ مدیر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 366 عنوان ژل چانه زدم | مشاهده متن کامل بحث + 42575 بازدید | 56 پست سلام دوستان من ديروز فيلر چونه انجام دادم الان احساس ميكنم خيلي چونه دارم!احتمالش هست تورم باشه و كمتر بشه؟!كسي تجربه شو داره؟!دارم دیوونه میشم 1401/09/17 | 23:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موز_خوشتیپ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 366 عزیزم شما بعد از چند روز چونه ات خوب شد دیروز دو سی سی زدم دارم دیوونه میشم چونه ام بزرگ شده و سفت ش ... اره عزیزم اصلا نگران نباش الان همش ورمه بعد ی هفته اوکی میشع
موز_خوشتیپ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 366 عزیز شما چطور شد ژلت...منم دیشب زدم از درد ک خوابم نبرد کلا..الانم چون عین سنگ سده .حتی دهنم باز نمی ... خوب میشه عزیزم اینا همش ورمه بعد ی هفته اوکی میشه
98zeinab عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 50 خوب میشه عزیزم اینا همش ورمه بعد ی هفته اوکی میشه شما ژل چونت چطوز شد ؟ من تزریق دوممو انجام دادم ، نمیدونم موندگاری داره یا نه ..اول میخواستم عمل کنم الان میگم کاش عمل میکردم دائم بود
mmahi عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 131 سلام بچه ها منم دیروز زدم ولی از درد دارم میمیرم بنظرتون چیکار کنم؟ ژلوفن میخورم
موز_خوشتیپ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 366 سلام بچه ها منم دیروز زدم ولی از درد دارم میمیرم بنظرتون چیکار کنم؟ ژلوفن میخورم کمپرس سرد بزار خوب میشی
موز_خوشتیپ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 366 یکم آبسه کرده آب میده طبیعیه ؟😢 عزیزم مگه انتی بیوتیک مصرف نمیکنی !
negar978 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 808 عزیزم مگه انتی بیوتیک مصرف نمیکنی ! سلام عزیزم خوبی منم امروز 2 سی سی زدم الان یکمی درد دارم باید قرص بخورم برای دردش ؟؟ شما بعدش قرصی خوردین ؟؟ میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋
مادرجانستاره عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1 سلام عزیزم خوبی منم امروز 2 سی سی زدم الان یکمی درد دارم باید قرص بخورم برای درد ... سلام عزیزم ، شما ژل چونه زدین خوب شده الان؟من دیروز زدم کبوده چونم،۵روز دیگه عروسی دعوتم
negar978 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 808 سلام عزیزم ، شما ژل چونه زدین خوب شده الان؟من دیروز زدم کبوده چونم،۵روز دیگه عروسی دعوتم سلام عزیزم اره من هفته پیش زدم خوبه خداروشکر ولی فقط هنوزم درد دارم و قسمت تزریق یکمی کبوده .چند سی سی زدین ؟ دکتر براتون انجام داد ؟ کبودیش چقدره اگه کم باشه میشه با کرمپودر و ارایش کاورش کرد میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋
bahula عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 2568 سلام عزیزم اره من هفته پیش زدم خوبه خداروشکر ولی فقط هنوزم درد دارم و قسمت تزریق یکمی کبوده .چند سی ... سلام عزیزم من امروز میخوام کانتورینگ صورت انجام بدمیکم میترسم صورتم دفرمه بشهتو راضی هستی؟
negar978 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 808 سلام عزیزم من امروز میخوام کانتورینگ صورت انجام بدمیکم میترسم صورتم دفرمه بشهتو راضی هستی؟ سلام عزیزم چند سی سی ؟ به نظر شخصی من اگه طبیعی باشه خیلی زیاد نزنید خوب و قشنگ میشه الان انجام دادین ؟اره من راضیم میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋