سلام،شب جمعه هست،دعا کنیم برای همدیگه که دعاهامون امشب زودتر میگیره مخصوصا که شب شهادت حضرت فاطمه هم هست دعا کنید اتفاقی برام بیفته که از شدت خوشحالی گریه و خنده و جیغ زدنم یکی بشه آمین😍💃💃💃💃💃💃🌸🍂
دعاکردید بنویسید منم براتون دعاکنم🥰
وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
خدا هرچی رو که میخوای بهت بده عزیزم برای منم دعا کن این ماه مشکلم حل بشه
انشاءالله به بهترین حالت مشکلتون حل میشه🌸
وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
حاجتروا باشي عزيزم صلوات واسه حاجتت فرستادم تاپيك براي براورده شدن حاجات مهم https://www.ninisi ...
ممنونم عزیزم این تاپیک رو دیدم و انجام دادم یک تسبیح(۱۰۱تا)😍
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عه ؟ امشب انجام دادي عزيزم؟ حاجتروا باشي گلم پس توي تاپيكم شماره بزنم كه خوندي 😍
امشب انجام ندادم چندشب پیش انجام دادم😘