2777
2789
عنوان

شب جمعه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 19 پست
خدا هرچی رو که میخوای بهت بده عزیزم  برای منم دعا کن این ماه مشکلم حل بشه

انشاءالله به بهترین حالت مشکلتون حل میشه🌸

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
حاجتروا باشي عزيزم صلوات واسه حاجتت فرستادم تاپيك براي براورده شدن حاجات مهم https://www.ninisi ...

ممنونم عزیزم این تاپیک رو دیدم و انجام دادم یک تسبیح(۱۰۱تا)😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم عزیزم این تاپیک رو دیدم و انجام دادم یک تسبیح(۱۰۱تا)😍

عه ؟ امشب انجام دادي عزيزم؟ حاجتروا باشي گلم پس توي تاپيكم شماره بزنم كه خوندي 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عه ؟ امشب انجام دادي عزيزم؟ حاجتروا باشي گلم پس توي تاپيكم شماره بزنم كه خوندي 😍

امشب انجام ندادم چندشب پیش انجام دادم😘

امشب انجام ندادم چندشب پیش انجام دادم😘

اها خوب شد گفتي عزيزم 

حاجتروا باشي ان شاءالله گلم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦