2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این سه شنبه ذکرش رو گفتم سع شنبه بعد نمک پخش می کنم  میگن سه شنبه بعدی حاجت روایی

همین سه شنبه ای که میاد ذکر میگی؟

آداب خاصی داره؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من امازاده صالح نذر نمک برداشتم ولی هنوز حاجت نگرفتم پس بدم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من ذکر خاص یا تعداد خاص انجام نمیدم.

اکثرا ۱۲ تا نذر میکنم به نیت ۱۲ امام و ۱۲ بسته کامل پخش میکنم.

نون و نمک برکت ، برای حاجت مالی هم خیلی خیلی جواب میده.

و یه توصیه هر نذری و خیرات و صدقه و ذکر و .... انجام میدین، اول اول بگین سلامتی امام زمان، ان شالله امام زمانمون خودش واسطه حل مشکلاتمون میشه