2777
2789
عنوان

عصر قرار دارم با خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو از چی من خوشت اومده؟

ببین چقدر با دوستاش وقت میگذرونه؟(میفهمی چقدر اجتماعیه و چقدر رفیق بازه)

زندگی ایده ال از نظرش چیه؟

خوشبختی رو چطور توصیف میکنه؟(اگه بودن در کنار تو رو بگه یعنی زبون بازه،(اگه بودن در کنار عشقش  و بچه هاش بگه یعنی علاقه به تشکیل خانواده داره.

همسر ایده ال از نظر خودش رو برات توضیح بده.(اگه همش ویژگی های ظاهری رو همش بگه یعنی هوسبازه و…)

درکل اگه بچه اول خانواده اس (یکم خود ساخته تره، با اراده تره.

برو توی گوگل شخصیت های مردان رو سرچ بزن

فکر میکنم مرد بتا باشه این اقایی که گفتی

میتونی خیلی چیزا درموردش بفهمی

با یه ظاهر خوب برو ولی زیاده روی نکن

و اگه بخوام بهت توصیه کنم با کسی رابطه نداشته باش که همش توی سرت بزنه و بخاطر موقعیتت خانوادت و هرچیزی خودشو بالا تر بدونه

سن اصلا مهم نیست اگه عاشق هم باشین اصلا سن توش تاثیر نمیزاره . انشالله اگه مورد خوبی هستش واقعا دوست داشته باشه🙏🏻🦋

چرا ردش کردی؟ قبلا باهاش حرف زدی یا نه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ببین دهن بین و بچه ننه نباشع فقط  بخدا معتاد شرف داره ب بچه ننه

بچه ننه رو میتونی درستش کنی

ببریش شهرستان از ننش دور میمونه

تو براش مثل مادرش باش

هر تو سرش بخون من همیشه پشتت هستم به فکرت هستم

ولی معتاد هر لحظه که ترکش بدی ممکنه برگرده

من درموردش یه چیزایی خوندم که به افراد معتاد ترک کرده هیچوقت نمیتونی اعتماد کنی چون ممکنه برگردن حتی اگه ۲۰ سال گذشته باشه

امنیت نداری توی خونه چون وقتی نئشه باشه هر کاری از دستش بر میاد

یه نفرو میشناسم شوهرش معتاد بود . به شوهرش میگه برو مرغ بگیر بیار

اونم اصلا نمیفهمیده رفته بچه نوزادشونو سرشو بریده پاهاشو بسته داده به زنه گفته بیا مرغ😐

معیارام خیلییییی زیادننننننن با جربزه باشه مستقل پولدار  ورزشکار خوشبرخورد سطحی نگر نباشه ...

خب امروز جلسه اوله

معیار های ظاهری رو بررسی کن و مطمئن باش همون لحظه حس شک نسبت به ظاهرش خواهی داشت اما اعتنا نکن چون اگر شخصیتش به دلت بشینه و ظاهرش فاکتورهای معمول داشته باشه اونم به دلت میشینه.

امروز روی معیارهای شخصیتی تمرکز داشته باش و تیز باش.

طرز نشستن، صحبت کردن، غذا خوردن و حتی خندیدن و نگاه کردن، حتی توجه کن نگاهش به اطرافش چجوریه... تیک میزنه یا نه و یه صحبت عادی داشته باش، جلسه اول لازم نیست خیلی عمیق بشی، از مسائل عادی هم دیدگاهشو میفهمی، از خودت زیاد اطلاعات نده