2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست

مرحوم علامه میرجهانی گفتند:

در عالم رؤیا حضرت فاطمه را دیدم،

سه بیت شعر فارسی خواندند،

وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم...

حضرت زهـــرا سلام الله فرمودن

دلی شکسته تر از من 

در آن زمــان نبود.... 

در این زمان دل فرزند من مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف 

شکسته تر است 

به خود بییاییم

#فاطمیه

#امام_زمان

@adrakny_313

|اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

منتظر فرج باشید و ناامید نشوید... 

💚حضرت امیرالمؤمنین علی‌بن‌ابی‌طالب علیهماالسلام می‌فرمایند:

❇️  منتظر فرج آل محمد صلی الله علیه و آله باشید و از رحمت خدا نا امید نشوید. 

👈 زیرا که بهترین اعمال نزد خدا وند، انتظار فرج است.

🔹  و فرمودند:

👈 طاقت کندن کوه ها آسان‌تر از انتظار دولتی است که ظهورش به تأخیر افتاده است!

💠  از خداوند مدد بخواهید وصبرپیشه سازید که خداوند زمین خود را به بنده شایسته خود می‌‌سپارد و عاقبت نیک از آنِ پرهیزکاران است

👌 پیش از رسیدن دولت حق، شتاب نکنید که پشیمان می‌‌شوید و مدت آن را دراز مشمارید که باعث قساوت دل پ‌هاتان می‌‌گردد.

📚  خصال، ص۶۱۶ - ۶۲۵

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تصور بشه که حضرت فقط ۳۱۳ یار دارند و ما هم که در اون حدها نیستیم، پس بی‌خیالش.

این‌طور نیست. در وقت ظهور چند لایه از شیعیان دور حضرت جمع می‌شن.

لایه اول یاران خاص هستند که همون ۳۱۳ نفر می‌شن که این افراد فرماندهان حضرت هستند.

لایه بعدی یک لایه ۱۰ هزار نفریه که دور حضرت جمع می‌شن که کارگزاران ایشون در سراسر دنیا می‌شن و بعد از جمع شدن این افراده که حضرت قیام می‌کنند.

تازه بعد از قیام وقتی حضرت وارد مسجد کوفه می‌شن، میلیون‌ها نفر از شیعیان از سراسر دنیا خودشون رو برای یاری حضرت به کوفه می‌رسونن.

لذا به هیچ وجه ناامید نباشیم. اگر در حد ۳۱۳ تا نباشیم، حداقل می‌تونیم امیدوار باشیم که در حد لایه ۱۰ هزار نفری هستیم. در اون حد هم نباشیم باز می‌تونیم یک سرباز عادی برای حضرت باشیم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

اللهم عجل الولیک الفرج به حق پهلوی شکسته ی مادرمان حضرت زهرا سلام الله علیها 😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

⭕️اضطرار برای فرج

🔴ﺍﮔﺮ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﯿﻌﻪ ﺍﺯ ﻏﻔﻠﺖ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﻭ ﻣﻨﻄﻘﺶ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺁﻗﺎ ﺑﺮ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﻭ ... ﺑﺮ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻤﺮﺩﻧﺪ...ﻓﺮﺝ ﺣﺎﺻﻞ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.

🔴ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ عجل الله فرجه ﮔﻢ ﻭ ﻣﺨﻔﯽ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﺎ ﮔﻢ ﻫﺴﺘﯿﻢ، ﻣﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻭ ﻣﻬﺠﻮﺭﯾﻢ.

ﭼﻄﻮﺭ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﻫﻤﻪ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﻏﺎﻓﻠﯿﻢ...

✍استاد عالی

🔴 یاری خداوند در کارهایی با نیت درست

🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند:

🔵 إنّما قَدَّرَ اللَّهُ عَونَ العِبادِ على‏ قَدرِ نِيّاتِهِم، فمَن صَحَّت نِيَّتُهُ تَمَّ عَونُ اللَّهِ لَهُ، ومَن قَصُرَت نِيَّتُهُ قَصُرَ عَنهُ العَونُ بقَدرِ الّذي قَصُرَ.

🌕 خداوند يارى (خود را برای) بندگان  فقط به اندازه (درستی) نيّت ‏هاى آنان مقدر کرده است.

🔺 پس هركس نيّتش درست باشد، يارى‏ خدا به او كامل‏ میرسد و هركس نيّتش كاستى داشته باشد، يارى خدا نيز به همان اندازه، از وى كاسته شود.

📚امالی مفید، ص۶۶.

🌹 بیاییم اگر قصد کار خیری را داریم، نیّت مان را تعجیل فرج قرار دهیم تا بهترین یاری خدا پشتوانه ما شود.

🔴 چگونگی شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در بیان پدر بزرگوارش

◾️ پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:

🔹 كَأَنِّي بِهَا وَ قَدْ دَخَلَ الذُّلُّ في بَيْتَهَا وَ انْتُهِكَتْ حُرْمَتُهَا وَ غُصِبَتْ حَقَّهَا وَ مُنِعَتْ‏ إِرْثَهَا وَ كُسِرَ جَنْبُهَا [وَ كُسِرَتْ جَنْبَتُهَا] وَ أَسْقَطَتْ جَنِينَهَا وَ هِيَ تُنَادِي يَا مُحَمَّدَاهْ فَلَا تُجَابُ وَ تَسْتَغِيثُ فَلَا تُغَاثُ ...

🔵 انگار می‌بینم آن لحظه‌ای را که ذلت وارد خانه او (فاطمه سلام الله علیها) شده،‌ حرمتش پایمال گشته،

حقش غصب شده، از ارث خود منع شده، پهلوی او شكسته شده و  فرزندی را كه در رحم دارد، سقط شده؛

در حالی كه پیوسته فریاد می‌زند: وا محمداه ! ولی كسی به او پاسخ نمی‌دهد،‌ کمک می‌خواهد؛ اما كسی به فریادش نمی‌رسد..

و او اوّل كسی است كه از خاندانم به من ملحق می‌شود ؛

و در حالی بر من وارد می‌شود كه محزون و غمگین است حقش غصب شده و شهید شده است.

📚 منبع شیعه: الامالی صدوق، ص ۱۱۴

📚 منبع سنی: فرائد السمطين ج۲ ، ص ۳۵

🆔 eitaa.com/emame_zaman

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

🌼تقرُّب به امام مهدی (عجل الله فرجه)

⁉️چگونه هر لحظه‌ با امام زمانمان باشیم؟!

♦️اگر می‌خواهیم دچار خسران و ضرر نشویم باید با امام زمانمان همراه شویم.

♦️ در طول روز، هر لحظه‌ای که بر ما می‌رسد بگوییم: آقا جان، ما می‌خواهیم با شما باشیم «مَعَكُمْ مَعَكُمْ لاَ مَعَ غَيْرِكُمْ». یک لحظه نشود که از شما جدا شویم.

❓چطور می‌شود انسان با امام زمانش باشد؟

❓آیا یک خانم خانه‌دار می‌تواند دائم با امام زمان ارواحنافداه باشد؟

بله.

👈صبح که از خواب بیدار می‌شود هر کاری را که می‌خواهد انجام بدهد، نیت کند برای امام زمانش باشد.

👈 #تربیت_فرزند برای امام زمان ارواحنافداه؛

👈 #همسرداری ، برای امام زمان ارواحنافداه؛

👈صبحانه آماده می‌کند همسرش بخورد و سر کارش برود، برای امام زمان ارواحنافداه؛

👈اگر لباس می‌شوید برای امام زمان ارواحنافداه؛

👈اگر غذا می‌پزد، برای امام زمان ارواحنافداه.

👌آن‌وقت سختی‌های کار برایش شیرین و لذّت‌بخش هم می‌شود. دیگر توقع مزد و اجر و تشکر از بقیّه‌ی مردم ندارد. چون می‌داند برای امام زمان ارواحنافداه کار کرده است.

✍استاد زعفری زاده

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اللهم عجل الولیک الفرج به حق حضرت زهرا سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻

💐معرفت مهدوی💐

🌿كشتى نجات

💠السلام علیک یا سفینة النجاة💠

🔶سَفينةُالنّجاة، از القاب خجسته امام عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه است.

🔶 در اين عالم، كشتى نجاتى روان است كه سرنشينان آن از خطر طوفان‌ها در امان‌اند.

🔶 اگر به اين كشتى پناهنده نشويم، در امواج سهمگين فتنه‌ها و بلايا غرق شده و در درياى ژرف و تاريك جهالت‌ها و معصيت‌ها هلاك مى‌گرديم.

🔶 براى اينكه به ساحل نجات برسيم بايد از سرنشينان كشتى ولايت شويم، تا با پيوست به حضرت ولى عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه، زندگى خود را با سلامت سپرى كنيم.

ای كشتی نجات زمان ، كشتیم شكست

پشتم خمید و رشته ى امید من گسست

دستم بگیر و ساحل امنی ببر مرا

می‌ترسم از تلاطم این موج‌های مست

🔶اینگونه نیست كه این كشتی، سرنشینان خاصى را طلب كند. وجود مقدس حضرت ولی عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه فيضى بسيار وسيع دارند و می‌خواهند به تبع جد بزرگوارشان، همه امت را از عذاب برهانند.

#معرفت_امام

#امام_زمان

#استاد_بروجردی

ما گوشه نشینان غم فاطمه ایم 

محتاج عطا و کرم فاطمه ایم 

🤲🏻😭