2777
2789
عنوان

اونایی که فقط خوشگلن، یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ۸۰تا سکه تو این دوره چیز کمی نیستا😐حدود یک میلیارد و سیصد میشه🤷🏻‍♀️

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

ولش بزار بره....هوووو انگار داره منت میزاره...ی جوری میگه دیگه خانوادم راضی نمیشن انگار مثلا داره میگه یا بله رو میگی یا هیچوقت برات خواستگار نمیاد....دختر خوب کامل فکراتو بکن...با عقل،،، نه با قلب....

یه چیزی بگم گوش میکنی؟؟؟

عجله نکن و حتما برو مشاوره

اصولا آقایون با رفتن به مشاوره مشکل دارن اما باهاش صحبت کن و بگو یکی از شرط هام برای لزدواج رفتن به مشاوره قبل از ازدواجه. چون مسئله مهمیه عزیزم

قرار نیست شما همیشه کوتاه بیای

اتفاقا ایشون باید دوست داشتنش رو به شما ثابت کنه. اما نه با دادن مهریه و این چیزا. با دادن این اطمینان که همه جوره پای شما واستاده

و چیزی که من از پیامت خوندم، این حس رو نمیگیرم

اما ما هیشکدوم نمیتونیم بهت درست کمک کنیم. اما مشاوره قبل از ازدواج خیلی کمکت میکنه و نگاهت رو باز میکنه

خواهش میکنم اعتماد به نفس داشته باش. به خودت فکر کن.

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
فدات عزیزمم برا خیلی وقت پیشه ولی پروفت تو ذهنم موند❤ عنچوچک اگه اشتباه نکنم🥲🤣

من اصلا یادم نیس ولی واقعا معذرت میخوام😘😘

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

از الان کوتاه بیای که دیگه وا ویلا صحبت ی عمر زندگیه بدبخت نکن خودتو.فردا بهونه های دیگه ای میاره.ی مدت امتحانش کن بگو باشه برو دنبال زندگیت اگه واقعا عاشقت باشه پات وایمیسته

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
از الان کوتاه بیای که دیگه وا ویلا صحبت ی عمر زندگیه بدبخت نکن خودتو.فردا بهونه های دیگه ای میاره.ی ...

میدونی از چی میترسم؟ از اینکه چشمش بهتر از من ببینه و با یکی بره تو رابطه و منو فراموش کنه یا مثلا دوریم براش بشه عادت و نیاد سمتم😭😭😭😭

میدونی از چی میترسم؟ از اینکه چشمش بهتر از من ببینه و با یکی بره تو رابطه و منو فراموش کنه یا مثلا د ...

اونیکه عاشقت باشه چشماش جز تورو نمیبینه اگه دید بدون تنوع طلبه و هرزست.اشتباه نکن زندگی الکی نیست یه بازیچه یه علاقه زودگذر کنی.فردا که رفتی تو زندگی این حالی ک الان داری خنده دار میشه برات

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰