2789
عنوان

گیللیلیلیلیلی😅😂🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 62 پست
🤣منو تو چرا اقد عقلمون جزغله مونده😂😂

نمیدونم والا🥲😔🤌🏼🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه داداش من انقد همه لوسش کردن ولی همه ی جونمه انقد هم باهام ی جوری رفتار می‌کنه بعضی وقتا میگم دوسم ...

واییی منم داداشم همه ی وجودمه 

داداش کوچیکمو هم دوس دارما ولی چون از اول با هم بزرگ شدیم خیلی وابسته ایم بهم

باز برعکس داداش کوچیکم به حدی لوسه که الان کلاس سومه ولی پیش مامانم میخوابه. خدایا از دست این بچه

وای اگر قرار باشه که شات های منو و داداشم رو بزارم هیچی دیگهه. میگی اینا دیگه کی ان

و منی که بابام قناده و یخچالمون الان پر نون خامه ای و رولته

😍😍😍😎😎😎😎😎

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
نه داداش من انقد همه لوسش کردن ولی همه ی جونمه انقد هم باهام ی جوری رفتار می‌کنه بعضی وقتا میگم دوسم ...

یبارم حموم بودم دیدم اب قطع شد از پشت در حموم داد زدم گفتم مامان اب نیست داداشم گفت اگه نباشه دریا به قطره اکتفا کن 

واییی منم داداشم همه ی وجودمه  داداش کوچیکمو هم دوس دارما ولی چون از اول با هم بزرگ شدیم خیلی ...

من اصن نمیتونم بهش پیام بدم ک همش میگه باش ،فقط همین کلمه رو تکرار می‌کنه 😂🤦‍♀️ ای جانم سلامت باشین همیشه ❤️❤️🤍

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
این وضعیت زشتههههه   کثیفهههههه مستهجنههه

می‌دونم ولی چیکار کنم💔😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
و منی که بابام قناده و یخچالمون الان پر نون خامه ای و رولته 😍😍😍😎😎😎😎😎

دوست داری چی بهت بگم ☹️😂 تو دوست خوب منی میدونستی خیلی دوست دارم هم تو‌رو هم یخچال تونو

یبارم حموم بودم دیدم اب قطع شد از پشت در حموم داد زدم گفتم مامان اب نیست داداشم گفت اگه نباشه دریا ب ...

😂😂😂 داداشا همین آن حالا من میگم وای ب حالت زن بگیری من می‌دونم با توو 

ولی الان ک خودش نیست تصور میکنم زن بگیره قربون صدقه دوتاشون میرم 🙈

من اصن نمیتونم بهش پیام بدم ک همش میگه باش ،فقط همین کلمه رو تکرار می‌کنه 😂🤦‍♀️ ای جانم سلامت باشی ...

خوبه باز شما یکیتون درون کلاسا اون یکی بیرون گرا

فکر کن دو تا بیرون گرا با هم رفیق باشن 

واقعا وقتی هست همسایه ها میفهمن ما داریم حرف میزنیم😐

مرسی عزیزم همچنین❤

خوبه باز شما یکیتون درون کلاسا اون یکی بیرون گرا فکر کن دو تا بیرون گرا با هم رفیق باشن  واقع ...

آره اون درون گرا است من برون گرا 

ممنونم ❤️🤍

دوست داری چی بهت بگم ☹️😂 تو دوست خوب منی میدونستی خیلی دوست دارم هم تو‌رو هم یخچال تونو

هرچی دوس داری بگو فقط فوشم نده😅

خیلی هم عالیه شما بیا اصفهان با یخچال خونمون که هیچ با ویترین و یخچال مغازه بابام هم دوستت ‌میکنم 😅

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨