2789
عنوان

گیللیلیلیلیلی😅😂🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 62 پست
چه هوسات یکیش مشرق میره یکیش مغرب 😂🧐 خوش باشید همیشه با هم 🌸😊

همینم همیشه 🤦‍♀️😂 مرسی ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نه😔🤣

چ؟🥲🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم داداشم وقتی بعد از چند وقت از دانشگاه میاد میگه بیا دستامو ماساژ بده بعد که میرم ماساژ میدم ی ...

نه این خوابش می‌بره یعنی تا خوابش نبره نمیتونم فرار کنم 😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بگم من ب چی میگم گیلیلیلیلی؟

نگوو میخوای چی بگی 😂😂

به داداشت بگو بره برات نون خامه ای بگیره😂😂😂😂😂

بگم می‌ره ولی نمیزارن مخصوصاً مامانمم الان میگه فردا برات میگیرم 😂

حالا من داداشم شونه هامو ماساژ میده بدبخ انقد ازش اتو دارم نه نمیتونه بگه الانم قشنگ داره ماساژ میده ...

اعع کاش جات بودم لعنتی آتو هم نمی‌ده دستم ☹️😂

آخه منم غر زیاد میزنم. میگه انقدر منت نزار😂🤦🏻‍♀️

من حق ندارم ب یکی ی دونه خونه چیری بگم ک☹️🤦‍♀️😂

🥒🍮 (تصور کن دانمارکیه😂) بیا اینم خیار و شیرینی دانمارکی عروسی

😂😂😂😂👌

چیکار کنم خب😂💔 هعی🤣

هیچی 😂😂 بیخیال 🤦‍♀️😂

بگم می‌ره ولی نمیزارن مخصوصاً مامانمم الان میگه فردا برات میگیرم 😂

آخی چه مهربون

پس حله دیگه نون خامه ایت جور شد💃🏻😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡