2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حنای دز  حنای فاش  ظهر عروسی +ناهار +شاباش شب عروسی استان فارس هم هستیم

حنای دز با فاش چه فرقی داره؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ما آذری هستیم اصالتا خانواده همسرم نبودن مامانش چپ رفت راست اومد گفت ما رسمی نداریم

میگفتی عوضش ما یه دنیا رسم داریم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نتیحه اخلاقی با هم شهری ازدواج کنید سرتون کلاه نزارن که رسم نداریم 😂😂😂

شوهرم برام کم نذاشت😊😊😊 مادرشوهرم خودشو از چشم انداخت فقط

نتیجه اخلاقی؛ بزرگی خودتون رو بخاطر مال دنیا از دست ندید

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من با اقوام‌مادرم ازدواج کردم رسم هم ۴تیکه وسیله سنگینه معمولا تو فاکیل به خانواده ی داماد چون فامیل دور مادر من بودن گفتن شما وسایل ریز ها رو میخرید یا ما مامان منم گفت. فرقی نداره گفتن هرچی کادر عروس بگه مامانمم گفت من تیکه سنگین هارو میخرم 

هم ریز ها و هم درست ها بذ حضور من و همسرم بود حتی توی قرار داد گفته بودن از کدوم مغازه 

همیشه دعای خیر میکنم در حق مامانم چون وقتی وسیله سنگین هارو عروس برداره باعث میشه کسی نتونه بگه چی کم داشت چی نداشت چون خانواده داماد خریداری کرده 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
میگفتی عوضش ما یه دنیا رسم داریم

من با شوهرم طرف بودم الحمدلله هم چشمم سیر بود هم همسرم فهمیده هم پیش خودم کفتم من اگه توقعی هم دارم از شوهرم دارم، مادرشوهرم فقط با دعوا و بحث هایی ک راه مینداخت خودشو از چشم انداخت

شوهرم برام کم نذاشت😊😊😊 مادرشوهرم خودشو از چشم انداخت فقط نتیجه اخلاقی؛ بزرگی خودتون رو بخاطر مال ...

نتیجه اخلاقی با شوهری که کم نمیزاره ازدواج کنید 

الهی که همیشه خوشبخت باشی 🤍🌿

دانشجوی طب 🤍✨

نتیجه اخلاقی با شوهری که کم نمیزاره ازدواج کنید  الهی که همیشه خوشبخت باشی 🤍🌿

چقدر کامنتام نتیجه اخلاقی داشت😁😁😁مرسی عزیزم شما هم خوشبخت باشی الهی