2777
2789
عنوان

جاری پرووووووو ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
اره بخدا   دیشب اومده بود من فهمیدم داره دانلود میکنه رفتم از پریز کشیدمش  دید قط شده اخما ...

یا خداا،اه اه اه  

خوووب کاری کردی،از این به بعدم وقتی میاناز برق بکشش.

چقد پروووو،عین زن داییه منه،بهش رو بدیم زودی پرو میشه

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خدااااا اعصابم خورد شد    

دیشب اومده بود ما هیچی واقعا تو خونه نداشتیم  نه سیب زمینی پیاز  هیچی حتی یه نون ونصفی داشتیم   نمیدونستم شام چی بزارم بخدا  هرچیزیم نمیخوره املت و بادمجون  وکوکو اینجور چیزای ساده دوست نداره 

مایه روز خونشون بودیم برادر شوهرم قند شکن اورد قندارو ریز ریز میکرد جلوی من  میگف من از قند بزرگ بدم میاد همون قندون رو باز جلو ما میزاشت برای چایی  

ناهارم  زنش گف ماهی بزارم گف نه هوس سیب زمینی سرخی کردم 

اومدیم خونمون گفتم توخونشون خودم وبچم از گشنگی مردیم اومدم شام مرغ وبرنج گذاشتم که دیدم باز اومده خونه ما میگه چه بوی کرده غذات اومدنشست خورد

یا خداا،اه اه اه     خوووب کاری کردی،از این به بعدم وقتی میاناز برق بکشش. چقد پروووو،عین ...

خیلی پرویه انقد بدم میاد یه ادم چقد مسخره. 

تادر رو باز میکنی میبینیش اعصابت بهم میریزه 

اها یکاریم میتونی بکنی وقتی اومد سریع برو اون سیم تافنی که به مودم وصله رو در بیار ولی در آوردی سیمو ...

ایول بابا😀👌👌👌👌👌👌

اسی همین کارو کن👆

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
دقیقا وگرنه کی دلش برا جاریش تنگ میشه.      

😂😂👌👌

دقیقا وگرنه کی دلش برا جاریش تنگ میشه.      

اگه میشد که کمتر با هم برخورد داشته باشین یا ازشون دورتر باشین خیلی بهتر میشد،اخه همچین کسایی هیچ وقت از رو نمیرن اگه دیگه ازشون دوری کنی یا بهشون رو ندی

همون که از پریز تلفن میاد ؟

آره یه سیمی هست که هم به پریز تلفن وصل میشه یه سرشم به مودم اونو میگم،از مودم در بیار یا شلش کن که اگه یوقتم دید متوجه نشه بهشم یا بگو که والا چند روزه اینطوری شده ضعیف شده یا هم بگو فکر کنم شارژش تموم شده، دوست پسر منم یه مدت اینجوری عادت کرده بود میومد خونه ما بازیهای سنگین دانلود میکرد منو پسرم با این ترفند دکش کردیم😜😁