2777
2789
عنوان

داره گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه سریع خدا باهات همکاری کرد😁حالا ما یه چیز آدمی زادی میخوایم انگار نه انگار

هااا بقران یعنی من واسه یه مشکل انقدر نذر ونیاز کردم که نگو 

بعد اون روز میگفت اقای بهجت گفته مثلا تو این دنیا نذر میکنی برآورده نمیشه اون دنیا انقدر بهتون ثواب میدن که با خودت میگی خدایا هیچ وقت کاش حاجتام براورده نشه گفتم خدایا تو امین حاجت منو بده قول میدم همچین حرفی نزنم😅😅

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
😂😂😂😂😂

😂😂😂والا خدااایا نگا همین جمع شاهدن من همچین حرفی زدم😂😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
فک نکنه سبکم برم بگم چی؟

چی میگی خدایی؟😐

فکر نکنه سبکی؟

تو سشن چت کنی سنگینی بعد تو مسیج سبک میشی؟

هم میخوای امروزی باشی دوست بشی هم میخوای فاز دخترای قاجاریو برداری؟😐

چی میگی خدایی؟😐 فکر نکنه سبکی؟ تو سشن چت کنی سنگینی بعد تو مسیج سبک میشی؟ هم میخوای امروزی باشی ...

بابا دیگه کلا پیام نداد

مثلا پیان بدم عدر خواهی کنم؟

چی بگم؟