2777
2789
عنوان

بیایین چالش📸😂

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 71 پست
نه زنگ میزنم اونم قطع می‌کنه پیام میدم بعد ک میاد خونه میگ چ خبره هی زنگ پیام 🥴

خب شاید اتفاق بدی افتاده باشه یا نیاز به کمک داشته باشید یعنی چی آخه : || پس گوشی رو گذاشته برا چکاری دقیقا !!!

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😂یجورایی ر....ید بهم

شاید حوصله نداشت😂😂😂😂😂

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
😐😂یجورایی ر....ید بهم

اسمی که ثبت کردی خیلی رمانتیکه ؛/ ؛)

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

[QUOTE=] آخه ما خیلی مودب و رسمی محبت می کنیم خخخ [/QUOTE]

🥰😁

چه جالبين شما

من ٦٩ ام

همسرم ٥٩

عين دوتا تازه نو عروس و دومادها رفتار مى كنيم با هم 

جورى كه. بعد از هجده سال از با هم بودن مون هر بار براى ديدنش و اومدن به خونه ذوق دارم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
😂😂من که فرستادم منتظر ضایع شدن خودمم

من غرورم اجازه نمیده🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یا خدا

چرا؟ 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.