2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی  میدونم بی مورده‌اما لطفا اگه‌میدونی راهنماییم کن

دخترم ۳۷روزشه شبا خیلی کشو قوس‌میده و میخواد خودشو چنگ بزنه یبوست هم نداره 

شیرخشک میخوره و کمی شیر خودم

دارم میمیرم از بی خوابی

گریپ میکسچرهم دادم بی فایدس😭

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خانوما شما بچه هاتون وقتی مثلا ۴۵روزشون بود هر سری چقدر زیر سینه شیر میخورن ؟ سیر میشن ؟یا بعدش شیشه ...

دختر من ک یک ساعتم باشه اخرش باید شیرخشک بدم 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خانوما شما بچه هاتون وقتی مثلا ۴۵روزشون بود هر سری چقدر زیر سینه شیر میخورن ؟ سیر میشن ؟یا بعدش شیشه ...

عزیز هر قدر بخوره باید بدی تا سیر بشه شیرمادر که دست خود بچه س سیر شه ول میکنه 

ما که شیرخشک میدادیم هر یک ساعت ۳۰ سی سی تا یه ماه اول بعد ۶۰ سی سی هر یه ساعت یک ساعت و نیم تقریبا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

۹ماهگی قط کردم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اسی  میدونم بی مورده‌اما لطفا اگه‌میدونی راهنماییم کن دخترم ۳۷روزشه شبا خیلی کشو قوس‌میده و می ...

تشکشو شیب دار کن

شاید رفلاکس داره

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
دختر من ک یک ساعتم باشه اخرش باید شیرخشک بدم 

واقعا یک ساعت سینه میگیره ؟ پسر من قاطی میکنه حسابی . دوست داره سریع شیشه بدم . افسردم کرده .نهایت ۵دقیقه یا ۱۰ دقیقا بخوره بقیشو شیشه میخواد

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚