2777
2789

دانشجوی مشاوره

کافی نت آنلاین

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من آشپز +نظافتچی +پرستار

ولی متاسفانه نه تنها حقوق ندارم بلکه کلی منت هم دارن ازم 😞😞😞

دعا کنید بتونم چرخ خیاطی بخرم و باهاش کار کنم و نیازهای بچهامو برطرف کنم🌹 🤲 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲 
چه با عرض معذرت همسرت بی شعوره،حق نداره همچین اجازه ای نده بهت،مگه زمان عقد نگفتی میخوای کار کنی؟

نه اون موقع تو این فکرها نبودم من خر فکر میکردم اوضاع مالیشم خوبه ولی پوچ بود

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
حق اشتغالو تحصیل نمیگیرین؟

من که فقط حق تحصیل به اصرار مادرم گرفت خیلی براش مهم بود ادامه تحصیل بدم ولی عقلم به کار نرسید خودش گفت برات دفتر فنی و مهندسی میزنم ولی خالی بست 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
با درس خوندن ب هیجا نمیرسیم

این تفکرت به ضرر خودته عزیز،

شاید ادمای موفقی داشته باشیم که دیپلم هم نگرفتن حتی

ولی درس نخونی کار پیدا نمیکنی ،کارپیدا نکنی زندگی نداری،زندگی نداشته باشی هم که

.....

به نام خداوندرنگین کمان💛 برای کیان 🌿  ۱۴،۱۵،۱۶