2777
2789
عنوان

پیام چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 39 پست
دوماه زیاد نی من اگه بودم کلا همراهش میرفتم چون نمیتونم تحمل کنم دوریش رو

نمیتونم برم آخه

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من همش ب شوهرم میگم کاش بری چند ماه نیای بعد ی هفته ک میشه از دلتنگی همش بغض میکنم قهر میکنم دعوا می ...

بخدا ی شبم نمیتونم بدون اون بخوابما از دوس داشتن زیاد نیس فقط بهش وابستم ی شب نیاد تا صب تو جام ورجه وورجه میکنم خوابم نمیبره

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
نه نمیتونم آخه با چن نفر میخاد بره

بزار بره پس تو هم واسه خودت بگرد نیستش گیر بده اینجور ک تو تاپیکت نوشتی خیلی گیر میده بهش پیام بده عزیزم مواظب خودت باش زود برگرد میدونی ک چقدر دلم واست تنگ میشه بدون تو زندگی واسم جهنمه عشقم😍❤️😘🤢ولی همین ک رفت بپر برو بیرون از صبح تا شب بگرد 🤣منم وقتی شوهرم نیست همش بیرونم 🤣

بزار بره پس تو هم واسه خودت بگرد نیستش گیر بده اینجور ک تو تاپیکت نوشتی خیلی گیر میده بهش پیام بده ع ...

راست میگی روحیه آدم باز میشه ولی باز دل ...

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁