2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ته چین و حذف کن یه مدل کباب اضافه کن،یا کوبیده یا جوجه ترجیحا کوبیده مرغ چون مجلسی تره،اگر ک ...

عزیزم کباب مرغ تو شهر ما یه غذای ساده و سر دستی محسوبش میکنن متاسفانه

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱
عزیزم کباب مرغ تو شهر ما یه غذای ساده و سر دستی محسوبش میکنن متاسفانه

غذا دیگه سر دستی نداره که عزیزم شما داری همه جوره تدارک میبینی ولی به هر حال به نظرم یه کباب بزار،مثلا من الان رژیمم اگر تو اون مهمونی بودم چیز زیادی نمیتونستم سرو کنم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
منم اون هفته دختر خواهر شوهرمو پاگشا کردم  زرشک پلو با مرغ باقالی پلو با ماهیچه  قورمه ...

خیلی عالی بودع گلم

ب نظرم طرف بیاد این همه تشریفات رو ببینه میگه چرا این همه هزینه کردی نون وپنیر میخوردم هزینه ی شامم ...

🥸😂😂

چجوری از روز قبل درست میکنی بعد داغ میکنی آخه اینا همه به قول دوستمون چجور سر گاز جا میشه 

مثلا پلوهارو آبکش میکنم قاطی میکنم میذارم کنار

از برنج برمیدارم برا ته چین

گوشت مرغ هم که ریش ریش کردم برا ته چین و سوپ

از برنج برمیدارم برا دلمه

از همون گوشت ریش ریش برا بورک

ته چین و سوپ و چیزا که حاضر شد بعدش پلوهارو دم میکنم

بعد دوباره اینارو میذارم گرم شه

خلاصه چندبار که انجام بدی زرنگ میشی 

غذا دیگه سر دستی نداره که عزیزم شما داری همه جوره تدارک میبینی ولی به هر حال به نظرم یه کباب بزار،مث ...

بله درست میگین

من تو تهیه غذا سلیقه مهمان رو حتما در نظر میگیرم