2777
2789

سلام خواهران گلم

این یک دعوت معمولی نیست 

مطمئن باش خدا دعوتت کرده که صداش بزنی 

گروهمون توی ایتا هست و مختص خواهران فعال و گل مذهبی ختم ها و اذکار  روزانه ی مختلف داریم چله های مختلف متناسب با ماه های قمری و برای حاجت روایی و....

ورود آقایون با احترام  اکیدا ممنوعه

اگر فعالی و میتونی همراه باشی

اگر روزانه توی ذکر ها و ختم های مختلف میتونی شرکت کنی

تشریف بیار گروهمون تا در کنار هم لحظاتی را فارغ از دنیا و مادیات به معنویات بپردازیم

قوانین گروه

فعال باشیم و همراه

لینک گذاشتن تبلیغ و چت نا مرتبط و پی وی اعضا رفتن برای تبلیغ و بحث سیاسی ممنوع

اگر میتونید همراه مالی گروه هم باشید خوشحال میشیم

فقط درخواستی که دارم لطفا خواهشاً اگر تشریف میارید لفت ندید و باعث دلسردی اعضا نشید و حتما فعال باشید

اجرتون با حضرت زهرا 🌹🌹

لینک را پایین میگذارم

دعا دروغ برا دل من التماسش کردم به همه قسمش دادم گفتم فرض کن یه سگم التماست میکنم از این برزخ نجاتم بده ام البنین به چهارتا پسرش قسم دادم شب روز گریه کردم نجاتم نداد گفتم یبار زبان اعتراض باز نمیکنم اما نبود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا دروغ برا دل من التماسش کردم به همه قسمش دادم گفتم فرض کن یه سگم التماست میکنم از این برزخ نجاتم ...

اینجوری نگو عزیزم 😔😔میدونم ناراحتی و مستاصل ولی شاید همون لحظه ای که نا امید شدی و ایمانت به دعا را از دست دادی لحظه ی استجابت دعا بوده 

این را بدون هیچ اتفاقی بی حکمت نیسن حتی نداده هاش امیدوارم خدا دلت را شاد کنه 

آمین بخدا جهنم پیش حالم بهشت هیچ ندارم از دار دنیا گفتم یا حضرت فاطمه هر کس رو قسم میدن میگن به موی فاطمه من دارم این موی سر نذر شما بفروشم پولشو بدم به فقیر اما هیچ کس دلش بحالم نسوخت تو آمین بگو شاید آمین تو کارساز بود😢😢😢😢😢

آمین بخدا جهنم پیش حالم بهشت هیچ ندارم از دار دنیا گفتم یا حضرت فاطمه هر کس رو قسم میدن میگن به موی ...

خدا به حال دلت نگاه کنه و الهی خودش از این حال مضطر بیرونت بیاره 😓😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز