2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 140466 بازدید | 169 پست
🤣🤣🤣🤣  من در اثر ریدمان بابام ۲۲سال زجر کشیدم  به مامانم میگم توی خوشگل چرا شوهر کردی ...

من فقط بینیم به مامانم رفته وگرنه هیچ شباهتی نه به مامانم دارم نه بابام اصن معلوم نیس شبیه کیم🤣

حتی اگ گوشتیم باشی بعد چندین سال برمیگرده اونم کم کم.الان دماغت درحال فرم گرفته و عملت تازس طول میکش ...

همه گوشتیا بر نمیگردن فقط بعضیا

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه 🥲 فک میکنم همه پولامو ریختم تو جوب

ببين شنيدم فرم بيني همونه كه اول گچ رو برميداري 

بعد ورم ميكنه و بعد به مرور ميخوابه

كلا اگه حيلي گوشتي بُوده شايذ تغييرات اونقدر نباشه به خصرص نوكش ولي اگه پره ي بيني رو دست زده قطعا كوجيكتر كرده

ببين شنيدم فرم بيني همونه كه اول گچ رو برميداري  بعد ورم ميكنه و بعد به مرور ميخوابه كلا اگه ...

اره هم پره رو دست زده هم نوکشو غضروف گذاشته دقیقا اولش خیلی خوب بود بعد دو هفته داغون شد

دکترم که همون اول گفت تا سه ماه اول هیچ حرفی درباره بزرگ بودن یا کج بودنش باهام نمیزنی 😐 انقد نارا ...

من انقدر افتضاح بود امروز که اتل رو دراورد شبیه رپانزل بودم 

این اولین بار بود خودمو زیبا دیدم همیشه ارزو داشتم زیبا باشم

ببين شنيدم فرم بيني همونه كه اول گچ رو برميداري  بعد ورم ميكنه و بعد به مرور ميخوابه كلا اگه ...

دیگه اگه تا الان ورم نکرده فک نکنم ورم کنه

اره هم پره رو دست زده هم نوکشو غضروف گذاشته دقیقا اولش خیلی خوب بود بعد دو هفته داغون شد

خب پس وايسا ورمه ، وقتي پره رو دست زده يعني جلوتر اورده و كوچيكتر كرده ، هر چي هست از بيني اولت كوچيكتره ، همونطور كه خودش گفته قضاوت فعلا نكن