2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی عمل کردی 

هشت ماه پیش

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
سخت نگیر . اخر تو عمل یچیزیش ب دلت نمیشینه.ابجی منم بینیشو عمل کرده هنوز ایراد میگیره.ولی خب مشخصه خ ...

دلم میخواد ترمیم کنم 

ذهنمو خیلی درگیر کرده

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
اره  ناراضی هستم  سوراخاش تابه تاست

من یکی از اقواممون عمل کرد میگفتم وای خدا کاش عمل نکرده بود اصن یه وضعی سوراخش تا به تا 

آغااااا بعد چن وقت دیدمش از بس دماغش قشنگ شده بود که منم تصمیم گرفتم پیش همون دکتر 

دماغشم گوشتی بود

گفتم ک بگم اگه اولاشه صبر کن درست میشه تو عکس ک تفاوت انچنانی نداره

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
شاید پفش بخوابه بهتر شه

فک کنم به اندازه ی کافی ورمش خوابیده

فک کنم به اندازه ی کافی ورمش خوابیده

آنزیم زدی؟ 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
من یکی از اقواممون عمل کرد میگفتم وای خدا کاش عمل نکرده بود اصن یه وضعی سوراخش تا به تا  آغااا ...

کجا عمل کرده بود؟

بینیه منم نیمه گوشتی بود

منم پشیمونم

میتونی ترمیم هم کنی. اما مصلا یکی از اقوام ما برا ترمیم رفت بینیش کج شد😐😐یکی هم رفت ایقد قشنگ شد ک ...

دقیقا

اینم شانس مایه😀