2777
2789
عنوان

پایان ۲۵ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ۳۰ خیلی دیره😔😔😔😔😔

من ۳۱ مجردم عزیزم.  چاره چیه گلم؟  منم از ازدواجِ دیر  متنفرم!  وقتی روزیم نیس،  نمیشه.

بعرشم خواسنگار نداشتن، خیلی از بهتر از خواستگارای مزخرف و افتضاحه که، روت نمیشه به بقیه بگی فلانی خواستگارم بوده.

میگن چله سوره حشر  حاجت میده، منم خدا بخواد میخوام امتحانش کنم.

بیخیال باش فقط.  انشاالله زودتر میاد خودش

تو فامیل ما دو نفر 29 و 31 سالگی ازدواج کردن سنتی ام بوده و از بقیه خوشبخت تر ان 

چون شوهراشونم تا اونموقع درس میخوندن و سعی کردن وقتی ازدواج کنن که دستشون به دهنشون برسه و خودشونم بسازن و به خاطر همین خیلی از سختی های زندگی بقیه رو ندارن

ببین مجردی و متاهلی هر کدوم خوبی ها و بدی های خودشونو دارن. تا مجردی از فرصت هات برای رشد خودت استفاده کن. زندگی کن. چیزای جدید تجربه کن و...

زمان درستش که برسه, شما هم ازدواج میکنی. 

نسبت به این موضوع ناامید نباش که همین ناامیدی کارو خراب میکنه (چه از نظر دینی و چه از نظر تفکرات و مباحثی ک نسبتا جدید  مطرح شدن)

و اینکه مطلقا خودتو با دور و بریات مقایسه نکن( فلانی هم عقد کرد و من موندم و....)

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
من ۳۱ مجردم عزیزم.  چاره چیه گلم؟  منم از ازدواجِ دیر  متنفرم!  وقتی روزیم نیس، ...

آره حکمتی توشه ما نمیدونیم، هر کی با چیزی امتحان میشه ما هم لا این مورد امتحان داریم پس میدیم

متولد 77 هستم و مجرد 

کم کم دارم عادت میکنم 😅😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین مجردی و متاهلی هر کدوم خوبی ها و بدی های خودشونو دارن. تا مجردی از فرصت هات برای رشد خودت استفا ...

خب همینه دیگ ک‌من نگران شدم 

دوستاگ هگه ازدواج کردن همه 

چند نفر موندیم فقط

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
آره عزیزم. چی بگم والا، همیشه از ازدواج توو سن بالا متنفر بودم خودم دچارش شدم

منم فکر میکنم اه مادرم گرفتتم 

بچه بودم بهش میگفتم چرا 26 سالگی ازدواج کردی چرا انقدر دیر!  تازه الان متوجه شدم چرا دیر ازدواج کرده خودم 24 سالمه و اندر خم یک کوچه ام😁😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره عزیزم. چی بگم والا، همیشه از ازدواج توو سن بالا متنفر بودم خودم دچارش شدم

میگن از هر چ بدت بیاد سرت میاد 

😔😔😔😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین