2777
2789
عنوان

اقتدار مرد؟؟؟💔🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 5261 بازدید | 35 پست
مثلا وقتی یه کیلو سیب زمینی گندیده هم خرید آورد خونه، نگو اه اینا دیگه چین چرا آوردی! بگو دستت درد ...

منکه خیلی کوتاه اومدم گندزدبه زندگیم بعدگفتن یکم خودتو دست بالابگیر و توهم ازش ایرادبگیر بدترکه شد بهترنشد کلادنبال بهونه بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب وقتی مرد پادشاه باشه ب خانومش هم حس ملکه بودن میده . مرد احترام میخواد یه آقا بزاری اول اسمش کیف میکنه. خانوم هم محبت میخواد یه جان بزاری کنار اسمش حال میکنه

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
مثلا وقتی یه کیلو سیب زمینی گندیده هم خرید آورد خونه، نگو اه اینا دیگه چین چرا آوردی! بگو دستت درد ...

خدایی اون یه خط اول تو کتم نمیره 😂😂😂😂

من از پریدن بیرون از رویا مقاومت می کنم ....
منکه خیلی کوتاه اومدم گندزدبه زندگیم بعدگفتن یکم خودتو دست بالابگیر و توهم ازش ایرادبگیر بدترکه شد ب ...

منم کوتاه اومدم اینقد مطلب خوندم با احترام رفتار کردم جواب نداد نادیده گرفتمش جواب نداد کسی که دلش نخاد بات بمون فرشته هم بشی کار خودش میکن

کاری کن 

خودت و شوهرت و بچه هات 

خداسالار باشید

مرد سالاری غلط  زن سالاری غلط اندر غلط 

فرزند سالاری هزار بار غلط 

دین خدا رو قبول داشته باشید 

وگرنه نفرت از هم  آخرش دامن گیر أدم میشه

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

مثلا تو جمع آقا بزار سر اسمش، تو کارهای سنگین ازش کمک بخواه، جایی هواتو داشت بهش بگو ازش تشکر کن بدونه متوجه شدی، یا بگو فلان جا چه خوب صحبت میکردی،احترامش داشته باش، بزار بدونه وجودش تو خونه لازمه، بگو تو که کناری خیالم راحته تو تکیه گاهمی از اینجور حرفا، البته با توجه به جنبه و اخلاق همسر، اما واقعا تاثیر داره خودم به چشم دیدم