2777
2789
اینا رمان عاشقانست؟! صحنه داره؟! کدومش قشنگ تره؟!

اره همشون قشنگ و جذابن. یه ذره هم صحنه بعضی جاهاش دارن ولی در کل عاشقانه هستن مخصوصا اینه ای در برابر اینه ات میگذارم که عشق سه نسل رو نشون میده

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رمان عاشقانست؟! صحنه داره؟! کدومش قشنگ تره؟!

رمان های هانیه وطن خواه هم خوبن 

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

کتابای م مودب پور... یلدا شیرین گندم یاسمین  رکسانا پریچهر پس کوچه های سکوت..غارتگران دریا..حکم عشق..مسلخ عشق..تاوان عشق...واژه مکرر عشق.. اشرافی شیطون بلا...اگه گفتی من کیم...همسراجباری .... بغض ترانه ات شوم..فعلا اینارو یادم میاد که همشون قشنگن شب سراب بامداد خمارم بد نیستن گردی بر غبار اینه ...مولود ...غزل...سیاوش...

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠