2789
عنوان

پریود یعنی:

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدرحمتون سرده که تااین حداذیت میشین البته اذیت شدن توسالای اول عادیه

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
شایدرحمتون سرده که تااین حداذیت میشین البته اذیت شدن توسالای اول عادیه

نه منم 8 ساله پریود میشم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
خدارو شکر ۳ ماهه نشدم ۶ ماهم نمیشه بعده اونم فک نکنم بشم چون خیلی کم شدا

ولی پریود نشدن بدتره...شدنش یه درده نشدنش یه درد دیگه ولی خب پریود شدن باهمه درداش بهتر از پریود نشدنه حداقل میدونی سالمی

برای من که باحالت عادی هیچ فرقی ندارم 

من الان ده ساله که پریود میشم هرماه این دردا حتی بیشتر و شدید تر رو تحمل میکنم با کوچکترین چیزی گریم میگیره احساساتم می‌ریزه بهم عصبی میشم و..ولی خو مثلن ی سریا دردشو ندارن و احساساتشون فقد می‌ریزه بهم ی سریا درد دارن و بهشون هیچ توجه ای نمیشه و ی سریام مث شما دردی ندارن و براشون عادیه..(پس هرکسی ی جوره و باید همدیگرو درک کنیم)

ولی پریود نشدن بدتره...شدنش یه درده نشدنش یه درد دیگه ولی خب پریود شدن باهمه درداش بهتر از پریود نشد ...

اره ولی دیگه برای من مهم نیس من نمیشدم رفتم سونو ازمایش گفت سالمی دکتر گفت یائسگی زود راس داری بده بچه دار شدن نشم اصلا پریودو واسه بچه میخوام و گرنه به درد من نمیخوره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اصلاهم اینطوری نیست من حتی تواین 8سال پریودی یه بارم کمرم دردنگرفته  

ولی من هم کمر درد میشم جوری که میخوام از وسط نصف شم،هم دل درد و درد زیر شکم،پاهام از زانو به پایین اونقد درد میاد که انگار ی ماشین از روشون رد شده،حالت تهوه در حدی که ی لیوان ابم نمیتونم بخورم چون زود بالا میارم،بعضی وقتا سر دردم میشم،انقــــدددد اذیت میشم که حاضرم بمیرم ولی این دردا تموم شه.فردا هم باز قراره پ*ر*ی*و*د شم

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
ای بابا...چرا پریود خیلی به درد بدن میخوره فکر میکنیا 

خب وقتی نمیشم چیکار کنم قبلا استرس داشتم چون خیلی دوست داشتم بچه دار شم الان خدارو شکر دارم بعدش اصلا میخواد بشه میخواد نشه اونقدر فکرو خیال دارم پریود نشدن دردی نیس برام

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم