2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم

928 بازدید | 28 پست

عاشق شدم و گول حرفاشو خوردم زندگیم چند ساله بهم ریخته . من اصلا اهل دوست پ..س..ر اینا نبودم .اون منو خررکرد .    ولی محاله دیگه حتی به پسری توجه کنم ‌ محالههههههه . اصلا ارزش ندارن . منو از همه کس عقب انداخت خودش ازدواج کرد . کاشکی زمان برمی‌گشت به ۳ سال پیش. 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

خریته دیگه

سعی کن گول نخوری از این به بعد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموشش کن این شد برات تجربه عاشق نشی زندگی جریان داره مهم اینده هس

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

خدایی با خودم میگم  پسرا چی دارن جز ازار اذیت عاشق میشیم ول کن بابا اونم یه ادمه مث بقیه 😎

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
منم ۵ سال با یکی هستم اهل دوس پسر نبودم منم خرررر شدم خودش آدم خوبیه ولی مشکلات مالی  زیادی دا ...

منم مریض شدم واقعا . 

من دلم نه دوس پسر میخواد نه شوهر فقط درحد دوست معمولی خدا کنه هیچوقت خر نشم حوصله ندارم

واقعا ایشالله خر نشی اصلا . آدمو روانی میکنند

من دلم نه دوس پسر میخواد نه شوهر فقط درحد دوست معمولی خدا کنه هیچوقت خر نشم حوصله ندارم

همین فرمون برو جلو عشق عاشقی ادمو از زندگی می ندازه گول این حرفام نخور عشق فلانه اینجوره همش الکیه 😂

خداروشکربازم بااون حجم ازپررویی ووقاحت وسوءاستفاده ش گرفتارش نشدی وباهم ازدواج نکردین ازاین به بعدخواهرم اصلادنبال دوست پسرنباش همه شون سرتاپایه کرباسن به وقتش منفعتشون یادشون میمونه

خداروشکربازم بااون حجم ازپررویی ووقاحت وسوءاستفاده ش گرفتارش نشدی وباهم ازدواج نکردین ازاین به بعدخو ...

وای دقیقا خداروشکر . مرسی عزیزم