2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 42 پست
همسرم منو نمی‌فهمه خیلی سخت گیر دلخوشی به زندگی ندارم در کل

هییی من فک میکردم فقط منم این مشکلو دارم میدونم خیلی سخته شوهر من زنم داره خب تو کل روز خونه نیست شبام ک یه شب میاد یه شب ن اونم بعد ساعت ۱ صبحم زود میره دیگه خسته شدم ن محبتی ن درک کردنی ن دوست داشتنی کلا حس میکنم یه عروسکم ک منو خریده گذاشته یه گوشه هرموقع لازمش بودم ازم استفاده بکنه باهام بازی بکنه بعدشم بره 

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
لعنت بهشون که حبس خونگی میکنن ما رو

الان با کلی امید آماده شده بودم برم خانه مامانم روحیم عوض بشه نزاشت میگفت خسته ام کی بهونه آورد منو نبرد

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بهشون که حبس خونگی میکنن ما رو

من ۵ ساله زنشم هنوز نفهمیدم دلیلش چیه بخدا خودم حس میکنم دیونه شدم مثلا با خودم حرف میزنم با تلویزیون حرف میزنم اون خودشم ک باهام حرف نمیزنه بعد از بس با خودم حرف زدم یه دوست خیالی برا خودم ساختم ک باهاش درد و دل میکنم 

الان با کلی امید آماده شده بودم برم خانه مامانم روحیم عوض بشه نزاشت میگفت خسته ام کی بهونه آورد منو ...

بگردم الهی زنگ بزن اونا بیان بعد تو باهاشون برو 

هییی من فک میکردم فقط منم این مشکلو دارم میدونم خیلی سخته شوهر من زنم داره خب تو کل روز خونه نیست شب ...

کاش من شوهرم مثل شما خونه نبود مال من خونه است و همش دعوا داریم چون هیچ چیزی ازم نمی‌فهمه یا کلا حرف نمیزنه و به فکر استراحت خودشه وقتی خونس.

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔
بگردم الهی زنگ بزن اونا بیان بعد تو باهاشون برو 

اجازه نمیده بهم رفت سرکار درم کلید زد

من ۵ ساله زنشم هنوز نفهمیدم دلیلش چیه بخدا خودم حس میکنم دیونه شدم مثلا با خودم حرف میزنم با تلویزیو ...

منم حس میکنم دارم دیونه میشم خدا واسشون نسازه

همین چند وقت پیش آرررررزوم بود یه حرفه ای رو یاد بگیرم اما شوهرم نزاشت هر چقد التماسش کردم جالبه حتی ...

همین حرفاشونه که آدم رو میسوزونه. هرکاری میخوان با آدم میکنن.من شوهرم ن میزاره درسم رو ادامه بدم نه ب قول شما حرفه ای یاد بگیرم و نه باشگاهی چیزی برم اصلا کلا حس میکنم از زندگی جا موندم حس میکنم نمیتونم باهاش ادامه بدم خوب که فکر میکنم به این نتیجه میرسم جدایم ازش بهتر باشه.

خواهرم بعصی مشکلات به نظر میان هیییچ وقت حل نمیشن اما اینجوری نیست هیچ چیز تو دنیا قابل پیش بینی نیس ...

اصلا موافق مشاور و این چیزا نیس و اینکه نمیزاره تنها جایی برم

کاش من شوهرم مثل شما خونه نبود مال من خونه است و همش دعوا داریم چون هیچ چیزی ازم نمی‌فهمه یا کلا حرف ...

ببین عزیزم من خودمم همین مشکلو دارم و درکت میکنم خونه ک است باهاش درباره چیزایی ک دوس داره حرف بزن بپرس چیزایی ک بدش میاد بپرس من اگه شب زودتر بیاد کلا ازش سوال میپرسم و اینا ک باهام حرف بزنه دیر ک بیاد من خوابم میفهمم چی دوس داره چی بدش میاد اون منو میفهمه شوهر منم اولاش اصلا حرف نمیزد نمیفهمید چی دوس دارم و از چی بدم میاد منم همش دعوا میکردم بهانه میاوردم باهاش حرف نمیزدم همش اخم ولی بعد با خودم فک کردم بجای دعوا و داد و بیداد بهتره با زبون خوش باهاش حرف بزنم یعنی اوایل خیلی زندگی وحشتناکی داشتم دعوا کتک یه وضعی بود الانم ک خیلی فرق نکرده ولی خب دیگع دعوا و کتک نداریم فقط چون نمیزاره جایی برم نمیزاره کسی بیاد خودشم نیست خیلی اذیت میشم اونم میگه میترسم شوهر من  زن اولش بهش خیانت کرده برا همون میترسه منم خیانت کنم حالا شاید بگی حقته رفتی زن مرد زندار شدی من نمیدونستم زن داره روحمم خبر نداشت شوهرم غریبس هیچ شناختی نداشتم ازش تا اینکه زنش اومد جلو خونمون ک این  شوهر منه الان عذاب وجدان اینکه چرا زن یه مرد زندار شدمم دارم هم هرچی بشه حس میکنم حقمه 

[QUOTE=262519021]همین حرفاشونه که آدم رو میسوزونه. هرکاری میخوان با آدم میکنن.من شوهرم ن میزاره درسم رو ادامه بدم نه 

ا حس میکنم شوهر من و شما از نظر رفتار و اخلاق یه سیب نصف شده هستن کلا مو نمیزنه اینطور ک شما میگی 

اصلا موافق مشاور و این چیزا نیس و اینکه نمیزاره تنها جایی برم

ببین خواهر تجربه خود من اینه که وقتی با همسرم مدارا کردم اخلاقش بهتر شد چون فهمید من سر جنگ باهاش ندارم مردا ذاتن اقتدار طلبن و جزئی از خلقتشونه،شما هم یه مدت با مدارا و محبت و صبر رفتار کن ان شالله زندگیت خیلی بهتر میشه مطمئن باش،برای زندگیت بجنگ کم نیار اینم یادت باشه هیچچچ وقت هبچ چیز حاضر و آماده به ما داده نمیشه با تلاش باید به دستش بیاریم

اویل ازدواجم خیلی خیلی شوهرم سخت گیری میکرد جاریم همش تو گوشم میخوند که نه باهاش لج کن حرفاشو اگه قبول کنی تا اخر باید بهش سواری بدی،من خودم به حرف شوهرم نکردم الان آزادم و...

اما من به حرفش گوش نکردم مدارا کردم ،با سخت گیری هاش با تمام عداب ساختم حتی مسخرم میکردن اما به قول قدیمیا میوه صبر شیرینه الان شوهرم ۱۸۰ درجه فرق کرده هم کمتر محدودم میکنه هم زندگیم و ارتباطم با همسرم خوبه اما همون جاریم با شوهرش ارتباطشون به شدت سرده جوری که انگار هم خونه ان و جوری شده که همه فهمیدن

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔