2777
2789
عنوان

کمکم میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
شما چیکار میکنی

من فعلا هیچکار

ولی خیلی عذاب می بینم بخاطر این مدلی بودنم

همش میخوام خودمو تغییر بدم و همشم میخوام از یه جایی شروع کنم

ولی چون از اول اینجوری بودم سخته نمیدونم واقعا

فعلا دارم میسوزم و میسازم😂💔

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"
من خودم همینطوریم تقریبا و چون واسه ی این مدلی بودنم قضاوت شدم و بهم تهمت میزدن خیلی علاقه مند شدم ...

جدی اره خیلی قضاوت میشم همیشه ،گیر کردم،دنبال مشاغل خانگیم اینم نمیدونم چی ،سرمایه میخاد،وس شما الان مشاوره میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی اره خیلی قضاوت میشم همیشه ،گیر کردم،دنبال مشاغل خانگیم اینم نمیدونم چی ،سرمایه میخاد،وس شما الان ...

توی گوگل سرچ کن راجع به رشته ها و شغلای مختلف بخون ببین به چی علاقه داری....

من رشتم روانشناسیه ولی هنوز مشاوره نمیدم

چی سرمایه میخواد ؟ روانشناسی ؟ 

روانشناسی اگه خود ادم بخواد مطب بزنه اره سرمایه میخواد ولی اگه طرف بخواد تو بیمارستان ها و‌ بهزیستی و آموزش پرورش و کانون های اصلاح تربیت و آسایشگاه ها و اینجور جاها به عنوان روانشناس کار کنه نیازی به سرمایه نیست

سی و خوردی،

میتونی خودتو تغییر بدی

مثلا با کتابایی که در این رابطه هستن

سعی کنی با ادما ارتباط بگیری اگه حرف کم اوردی یچیز چرت بگو تا بحث ادامه دار بشه و حرف بزنید

ولی اگه این مدلو دوست نداشته باشی نمیتونی خوب باهاش وقف پیدا کنی بنظرم خودتو همونجوری که هستی دوست داشته باش

میتونی خودتو تغییر بدی مثلا با کتابایی که در این رابطه هستن سعی کنی با ادما ارتباط بگیری اگه حرف ک ...

ترس از قضاوت شدن دارم همیشه نمیدونم چیکارش کنم حواس پرتی هم دارم

ترس از قضاوت شدن دارم همیشه نمیدونم چیکارش کنم حواس پرتی هم دارم

هرکس زندگی شخصی خودش رو داره قضاوت بقیه هیچ تاثیری روی مشکلاتت شخصیتت یا همه ی لحظات زندگیت نمیزاره

یک انسان نمیتونه هممممه ی آدما و فکرشونو کنترل کنه پس بیخیال شو و رها کن

یوگا انجام بده و کتاب(هنر ظریف بیخیالی) بهت معرفی میکنم