2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2784 بازدید | 59 پست
خوشبحالتون من الان ۸ هفته و ۶ روزمه حتی توان ندارم برم سرکارم یا حتی برم دوش بگیرم اونوقت شما میرید ...

عزیزم من از اول نه تهوع داشتم نه چیزی اصلا انگار نه انگار من باردارم ۲تا عروسی از فامیلامون بود تو هر دوتاشم قر دادم😅😅نمیدونم چرا اینجوریم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوشبحالتون من الان ۸ هفته و ۶ روزمه حتی توان ندارم برم سرکارم یا حتی برم دوش بگیرم اونوقت شما میرید ...

ببین منم دقیقا مثل تو بودم.. امروز ۱۳ هفتم تموم شد خدا رو شکر دارم بهتر میشم.. یعنی حوصله هیچ کسو نداشتم حتی نزدیک ۴۰ روزه خونه مامانم نرفتم انقد بی حوصله هستم.. به شوهرم میگفتم دلم میخواد برم وسط کویر لوت تک و تنها.. دقیقا مثل تو نه حوصله حموم رفتن داشتم نه حتی موهامو شونه کنم.. بیرون و خرید که ابدا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم من از اول نه تهوع داشتم نه چیزی اصلا انگار نه انگار من باردارم ۲تا عروسی از فامیلامون بود تو ه ...

خوشبحالتون من که هر روز بدتر میشم همش با خودم میگم این هفته دیگه تموم میشه اما نه تنها تموم نمیشه بلکه بدتر از هفته قبل میشم.....اصلا افسردگی گرفتم مدام یه گوشه میشینم با هیچکی حرف نمیزنم به این فکر میکنم چقد دیگه این حالت تهوع من تموم میشه....وقتی میبینم کسی میخنده با حسرت بهش نگا میکنم با خودم میگم یعنی الان حالش خوبه که حتی میتونه بخنده پس چرا من انقد بدم

ببین منم دقیقا مثل تو بودم.. امروز ۱۳ هفتم تموم شد خدا رو شکر دارم بهتر میشم.. یعنی حوصله هیچ کسو ند ...

واااااااای تا هفته 13 هنوز خیلی مونده تازه فردا وارد هفته 10 میشم یعنی یک ماه دیگه باید این وضعیتو تحمل کنم توی دو ماه اول فقط عصر ها حالم بد میشد یعنی گلاب به روتون هر چی میخوردم بالا میاوردم اما از دیروز که وارد ماه سوم شدم هم صبح و هم عصر بالا میارم وزن هم کم کردم حتی آب میخورم حالم بد میشه

واااااااای تا هفته 13 هنوز خیلی مونده تازه فردا وارد هفته 10 میشم یعنی یک ماه دیگه باید این وضعیتو ت ...

عزیزم چقدر سخت ایشالله کوچولوتو بغل کنی همش فراموش میشه فقط باید تحمل کرد 

من نمیدونم چرا هیچیم نیس شک میکنم باردار باشم اصلن 😅😅

الان رفتم یه نیم ست کوچولو دیدم ۵تومن میخواستم بخرم باز صبر اومد نخریدم😂موندم چیه این بشر😁😁

خوشبحالتون من که هر روز بدتر میشم همش با خودم میگم این هفته دیگه تموم میشه اما نه تنها تموم نمیشه بل ...

کامل حالتو درک میکنم غصه نخور تموم میشه بالاخره..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خواهر منم باردار بود واسه تعیین جنسیت بچه ش  ما چقدررر استرس داشتیم خداروشکر با اینکه iui کرده بود و میترسیدیم اصلا مشکلی برای خواهرم پیش نیومد بچه هم صحیح و سالم به دنیا اومد. پیش همون دکتری که آی یو آی کردیم پیش همونم سزارین شد.