2777
2789
یعنی میتونه اثبات کنه

باید با ی سری تناقضات شکایتش رو بی اثر کنید! مثل اینکه اون ساعتی که ماشین آتش گرفته شما اصلا جایی دیگه بودید و شاهد ببرید. 

خدا جونم آیندمو قشنگ رقم بزن🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=262490138]منظورم اینه میتونه ثابت کنه مثاالا با شاهد قلابی[/QUOTE من خودم به خاطر مشکلی که داشتم رفتم دادگاه یه نفر شاهد آورده بود گفت این شاهدمه میخواد شهادت بده بهش گفتن برو وضو بگیر بعد رو به قبله دستش گذاشت رو قرآن و گفت اگه دروغ بگی هم دوسال زندانی داره هم آخرتی که در پیش داری

[QUOTE=262490138]منظورم اینه میتونه ثابت کنه مثاالا با شاهد قلابی[/QUOTE من خودم به خاطر مشکلی که دا ...

اینطور میگن که اون بترسه و احیانا شهادت دروغ نده وگرنه اینکارو نمیکنن

خدا جونم آیندمو قشنگ رقم بزن🌱

سلام عزیزم به این راحتی که نیست هرکسی بخواد به بقیه یه چیزی رو بچسبونه . ایشون باید ثابت بکنه و اینکه کارشناسی میشه بررسی میشه. صرف شاهد آوردن کافی نیست باید ادله داشته باشه. ایشون باید ثابت بکنه. 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻