2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 49 پست
من لباس میخرم انقدر مادر شوهرم اخم کرده میترسم بپوشم برم خونش قلبم تند میزنه سرم درد میگیره دستام می ...

اجازه بهش نده تو زندگیت دخالت کنه مهم اینه که تو خوشت اومده تا کی باید برای رضایت دیگران خودتو اذیت کنی 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجازه بهش نده تو زندگیت دخالت کنه مهم اینه که تو خوشت اومده تا کی باید برای رضایت دیگران خودتو ...

چکار کنم مریضم کرده خستم کرده دختر خودش میخره میپوشه حالا من یا بچه هام بخریم انقدر تیکه میندازه سوال میکنه که نگو فقط انتظار داره به اونا پول بدیم نمیدونم چکار کنم خونشون میدم اصلا اهمیت نمیده بهم اصلن نیام سه روز مریض میشم وسواسم شدت میگیره 

چکار کنم مریضم کرده خستم کرده دختر خودش میخره میپوشه حالا من یا بچه هام بخریم انقدر تیکه میندازه سوا ...

عزت نفستو بالا ببر بخاطر بچه هات هم شده چون بچه یه مادر قوی و بااعتماد بنفس میخواد جایی نرو که بهت اهمیت نمیدن 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
چکار کنم مریضم کرده خستم کرده دختر خودش میخره میپوشه حالا من یا بچه هام بخریم انقدر تیکه میندازه سوا ...

منم اولا اینجوربودم جرات نداشتم یه روسری بخرم اخمامیرفت توهم ولی ازشون دورشدم سال به سال نمی بینمشون