2789

کم کم تمیز کن یهویی خسته میشی زده میشی بگو امروز میخوام ی کار مفید انجام بدم مثلا امروز حمام فردا دستشوئی اون روز دیگ کابینت ها ۰۰۰ اینطوری انگیزه هم میشه با عشق انجام بده مطمئن باش تا آخر روز اتفاقات خوبی برات میفته سعی کن کمتر بیایی سمت گوشی چون گوشی آدم خسته میکنه انرژی ات رو میبره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه شما به من تنبلی یاد بدید شدیدا نیاز دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ک هیچکار انجام نمیدم ققط پا میشم پتومو جمع میکنم ظرفامو میشورم و خونرو مرتب میکنم ن گردگیری ن دست ...

وقتی حسش نیست کار نکن .من یه مدت زده بود تو فاز تمیزکاری جو گرفته بودم دیدم دارم زانو دردوکمردرد میگیرم کم کم فهمیدم اشتباست نمی کنم الان اونم مجبورم روزی یه کار بکنم اضافه چون خودم دوس دارم دوروبرم برق بزنه

میشه شما به من تنبلی یاد بدید شدیدا نیاز دارم

خوش به حالتون. 

تنبلی من بیشتر از افسردگیم و مشکلات مالی و بچه دارنشدنم و... نشات میگیره. 

که در واقع یه جور بی انگیزگی هستش😔

اما میخوام خودمو نبازم و کارهامو انجام بدم. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
ببخشيد در چه حد تنبلى ميكنيد مثلا چند روزه ظرفا رو نشستيد جارو نزديد در اين حد ؟؟؟

خواهش میکنم. 

نه ظرف ها شسته شده هست همیشه. 

منظورم شستن ملافه ی تخت و روبالشی و شستن بالکن و تمیز کاری گاز و یخچال و... 

چون افسردگی دارم و مشکلات مالی و بچه دار نشدنم و... 

باعت شده بی انگیزه بشم همش یه جا بیفتم.

میخوام خودمو نبازم😔

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
خوش به حالتون.  تنبلی من بیشتر از افسردگیم و مشکلات مالی و بچه دارنشدنم و... نشات میگیره.  ...

گل من مشکل مالی که همه مون داریم درمورد بچه هم ناراحت نباش آخرین تاپیک من رو بخون 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ