2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نمیتونم تا فردا صبرکنم اگه ساعت یازده اینا برم مشکلی پیش میاد؟ ناشتا باشم؟

نه اشکال نداره عزیزم اول مطمئن شو ک بارداری شبم به همسرت بگو وازش فیلم بگیر ک عکس العملشو بعدا ب نی نیت نشون بدی😍😍

وای نمیتونم تا فردا صبرکنم اگه ساعت یازده اینا برم مشکلی پیش میاد؟ ناشتا باشم؟

سلام استاتر مبارکه😍 ساعت نه یا ده میتونی بری تست بتا بدی احتیاجی هم به ناشتا بودن نیست 

وایی حیلی حس خوبیه یاد خودم افتادم😁

بچه ها پونزده روزه عقب انداخته بودم دوماه پیش چکاپ شدم مشکلی نبوده روز پنجم یا شیشم بود ی بیبی زدم منفی شد رفتم دکتر دوتا پروژسترون برام زد ۹ روز ازش گذشت پریود نشدم سینه درد و حالت تهوعم داشتم امروز دوباره بیبی زدم اینجوری شد ینی دیگ باردارم مشکلی ندارم؟

سلام استاتر مبارکه😍 ساعت نه یا ده میتونی بری تست بتا بدی احتیاجی هم به ناشتا بودن نیست  وایی ...

سلام عزیزم من خیلی شوکه ام هنوز باور نکردم فک کردم چون اون یکی کم رنگه ینی منفیه

نه اشکال نداره عزیزم اول مطمئن شو ک بارداری شبم به همسرت بگو وازش فیلم بگیر ک عکس العملشو بعدا ب نی ...

وای من میترسم همین الان جیغ بزنم بیدارش کنم باورت میشه چون میدونستم میخوام بیبی چک بزنم امشب نیم ساعتم نخوابیدم فقط منتظر بودم نزدیک صب شه 

بچه ها پونزده روزه عقب انداخته بودم دوماه پیش چکاپ شدم مشکلی نبوده روز پنجم یا شیشم بود ی بیبی زدم م ...

ای بابا دخترخوب چراباورش اینقدسخته برات؟داری مادرمیشی چ مشکلی اخه؟قراره این حس زیباروتجربه کنی برای کسایی ک منتظرن دعاکن این حس روتجربه کنن