2777
2789
داییه هیچ وقت خواهرخودشو خراب نمیکنه

بدبخت دایی اصلا خبر نداشت قضیه چیه گفت تو حرفی نزدی ک گفتم من ب شما گفتم علی کلاهبرداره شوکه شده بود میگفت این حرفا یعنی چی

اخه شوهرم طلبکارم هست زنگ زده ب بابام که چرا جانان زنگ زده به دایی آبرومو برده گفت تو تهمت ز ...

بابات خوب جوابشو داد ،،،، تاپیک های قبلی تو دیدم چرا به خاطر حرف خواهرشوهر و مادرشوهر خونتو ترک میکنی بزرگترین اشتباهه خیلی زود میدون و خالی میکردی گور باباشون مهم رابطه خودتو شوهرته به خاطر خواهرشوهرت خرابش کردی

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات خوب جوابشو داد ،،،، تاپیک های قبلی تو دیدم چرا به خاطر حرف خواهرشوهر و مادرشوهر خونتو ترک میکن ...

اخه از بس دروغ میگن و علی ام از اونا حمایت میکنه خسته شدم

بابام خیلی بد باهاش صحبت کرد و فقط میگه طلاق بگیر بچه نداری این به دردت نمیخوره شوهرم همش میگفت بیام حرف بزنم که ۳ روزه از تلفن کردنش گذشته ولی نیومده

اخه از بس دروغ میگن و علی ام از اونا حمایت میکنه خسته شدم

یه بار باید قرار بزارید فقط دوتا خانواده صحبت کنن تا مشکلتون حل شه یا بابات به شوهرت زنگ بزنه بیاد مشکلاتتو اروم بهش بگه سنگاتونو وا بکنید

یه بار باید قرار بزارید فقط دوتا خانواده صحبت کنن تا مشکلتون حل شه یا بابات به شوهرت زنگ بزنه بیاد م ...

مادرشوهر من کلا الکی قسم میخوره مثل آب خوردن 

بابام خیلی بد باهاش صحبت کرد و فقط میگه طلاق بگیر بچه نداری این به دردت نمیخوره شوهرم همش میگفت بیام ...

خوش بحالت بابات پشتته قدرشو بدون ضمنا زود تصمیم نگیررر برای طلاق به شوهرت پیامک بده قرار بود بیای صحبت کنیم 

مادرشوهر من کلا الکی قسم میخوره مثل آب خوردن 

اونو ولش کن شوهرتو دریاب بزار بیاد با بابات حرف بزنه اگر حرفای شما رو قبول کرد مشکلاتتو درک کرد باهاش باش صد در صد تو هم ایراد هایی داشتی

بیشترم چون بدونه اینکه ب من بگه خونه رو فروخته ناراحتم و هیچ جوره نمیتونم ببخشمش 

اره کار بدی کرده ولی نه در حد طلاق 

بابات خوب جوابشو داد ،،،، تاپیک های قبلی تو دیدم چرا به خاطر حرف خواهرشوهر و مادرشوهر خونتو ترک میکن ...

اره والا الان تو باشوهرت قهر اونوقت الان خواهرش توبقل شوهرخودشه .ننش توبقل شوهرش .

خوش بحالت بابات پشتته قدرشو بدون ضمنا زود تصمیم نگیررر برای طلاق به شوهرت پیامک بده قرار بود بیای صح ...

مثل اینکه همسایمون که خیلی با مادرشوهرم جوره فهمیده من اومدم قهر گفته بهشون بریم دنبالش بیاریم مادرشوهرو خواهرشوهرم گفتن نه اون دیگه به درد ما نمیخوره علی دیگه نمیخوادش من اینو ب شوهرم گفتم گفت من ب مامانم گفتم که بره بگه سر این قضیه کلا دلم ازش شکسته

اره والا الان تو باشوهرت قهر اونوقت الان خواهرش توبقل شوهرخودشه .ننش توبقل شوهرش .

ب خدا صدبار اینارو بهش گفتم که همه میرن سر زندگیشون ما فقط لطمه میخوریم گوش نمیده تک پسره دهن بینه

ب خدا صدبار اینارو بهش گفتم که همه میرن سر زندگیشون ما فقط لطمه میخوریم گوش نمیده تک پسره دهن بینه

اون دهن بینه قبول  تو میموندی خونت چرا به خاطر مردم قهر میکنی تلخی می افته بین شما و الکی بزرگ میشه