2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 29 پست
هیچ موجوداتی به اندازه ی زن ها از همدیگه نمیترسن    

گاهی وقتا ی زن  نسبت به همجتس خودش میتونه خیلی نانرد باشه البته 

من   نیاز به توجع محبت شوهرم دارم چون  بی نهایت دوسش دارم وگرنه  از زن دیگه نمیترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه کاربر اومد کلی گفت حساسم به همسرم نگاهش میکنن ال و‌بل.بعدا گفتن عکس بزار.یه نفر بهش گفت نگ ...

من کاری به زنای دیگه  ندارم 

من خیلی حساسم اصن   طاقت ندارم به هیچ زنی ذره ای توجه کنه اخرش دیونه میشم 

من کاری به زنای دیگه  ندارم     من خیلی حساسم اصن   طاقت ندار ...

اونم اخرش ازت زده میشه مردا از زنای سیریش گیر بدشون میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ولش کن بابا توهم میگفتی کار خوبی کردی عزیزم منم اگه ی اقا همچین تقاضایی میکرد کمکش میکردم آفرین بهت ...

بش گفتمم  عهه  باشه پس منم به مردا میگم بیان تو دفارم یخ نکنن گفت تو غلط میکنی  میدونهه حساسم ی کارای میکنه کع

زنه چه روش شده مثلا رفته تو مغازه نشسته که چی به در ودیوار نگاه کرده تا بارون بند بیاد خوب معذب نبود ...

بره گمشه زنیکه بیشعکر یغل مغازش هیته زناس اونجا نرفته اومده تو مغازه خیس نشه

اگر خانمه یه حرفی زده بود حق میدادم بهت.ولی بقیه هم شوهراشون رو بوق حساب نمیکنن.یه مغازه هست من مشتریشم شکلات میفروشه ومن یه نمونه تافی میخورم فقط اون داره.خیلی هم من جدیم  خود طرفم خدا ازمن بگذره یه پسره خیلی معمولی و مودب.یه سری رفتم خانمشم تو مغازه بود من هیچ حرف اضافه ای نمیزنم چند نمونه شکلات برداشتم و حساب کردم تمام مدت انقد این خانم اخم کرد قیافه گرفت وسط سفارش من به شوهرش دستور قهوه و‌هزار چیز داد.گاهی با تفکراتتون  تخیالبافیاتون و غرور به عشقتون هم به خودتون توهین میکنید هم به بقیه خانما.حق دارم که به من میگن وزیر جنگ چون خانمایی با تفکرات شما باعث میشه ادم‌وزیر جنگ‌بشه

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

اگر خانمه یه حرفی زده بود حق میدادم بهت.ولی بقیه هم شوهراشون رو بوق حساب نمیکنن.یه مغازه هست من مشتر ...

تقصیر خانوما نیست جامعهمون فساد میباره امار خیانت خیلی بالاس. هم از ترسه هم از عشق زیادی.

هرچی که هست بخودتون نگیرید شما خانومه نوعی عامل حسادت نیستی فقط برخورد خانوما نشون میده کمبود اعتماد بنفس و اعتماد تو رابطهشون دارن که بازم حق میدم. دوره زمونه بدی شده بخودت نگاه نکن ک ادم خوبی هستی یه غریبه دیگه که نمیدونه خوبی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
تقصیر خانوما نیست جامعهمون فساد میباره امار خیانت خیلی بالاس. هم از ترسه هم از عشق زیادی. هرچی که ه ...

اخه ببین نه خانمه حرفی زده نه حرکت بدی نه لوندی.فقط اومده گفته بشینم یکم.من .ادم باید چیزی ببینه بعد شروع کنه به حساسیت نشون دادن .فکر کن اون‌زن چه حالی داشته‌.من به خودم نگرفتم کلا گفتم خانمایی که شوهرشون مغازه داره فکر میکنن همه نظر دارن بهشون چون این تفکراتو میبینم کلا جدیم.چون بعضی زنا حتی کارتو‌بدی دست شوهرشون میگن به شوهرم‌نظر داشت کارتو‌کج داد راست داد به شوهرم.بعد طرف اصلا طرف در نظرش نیست.جامعه هر چی بد من با یه نفر طرفم نباید به بقیه توهین کنم.

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین