2777
2789
عنوان

خاطره اگاهی از بارداری !

| مشاهده متن کامل بحث + 911987 بازدید | 3568 پست
سلام نیلوفر جون آخه چرا؟؟ خودش خود به خود سقط شد؟ وای خیلی خیلی ناراحت شدم منم دوبار سقط داشتم و میدونم چقدر ناراحتی عزیزم غصه نخور عزیزم انشاالله خیلی زود دوباره باردار میشی و بچه ات 9 ماه تموم بهت میچسبه و ولت نمیکنه تا صحیح و سالم به دنیا بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مینوجونمن قبل از اقدام پری ها 6الی 7روزه بود ولی از وقتی اقدام کردم 3الی 4روزه شده نمی دونی طبیعیه یا نه؟درضمن من روز 15دوره رفتم سونو فولیکول غالب 16میلیمتری داشتم به نظرت خوبه یا نه؟
روز 15 پری این سونوی منه به نظرتون چجوریه؟ رحم به ابعاد 74*38مشهود. است......تصویر یک فولیکول غالب 16میلیمتری در تخمدان چپ مشاهده گردید......تخمدان راست حاوی فولیکولهای 9میلیمتری می باشد..............تخمدانها نرمالند......
عزیز دلم
قربونت برم من شخصی رو میشناسم که با فولیکول 12 باردار شده
شکر خدا
سوگل جان انشالله که به زودی زود به حق اقا امام حسین باردار میشی عزیزم
خدایا شکرت منم مامان شدم اونم مامان یه دختر زیبا به نام یاسمین زهرا
وای که چقد این خاطرات بارداری قشنگه کلی براشون اشک ریختم برای منم دعا کنین خیلی خیلی زود بیام و بگم خدایا شکرت منم دارم مامانی میشم.خوش به حال کسایی که مادر دارن قدرشو بدونین من 1سال و چند ماهه از دستش دادم دعا کنین خدا حاجت همه ی منتظرا رو بده. ان شاالله
پسرم تمام ناتمام من با تو تمام میشود.
منم دیشب فهمیدم مامان شدم البته این ماه ماه 6 اقدامم بود ولی به دلم افتاده بود که مامان شدم
بیبی چک گرفتم هی شوهرم میگفت بزار چند روز دیگه امتحان کن اما من زورکی رفتم و با قیافه خندون اومدم نشونش دادم اونم بهم 30 تومن شیرینی داد و بعدشم نماز شکر خوند البته هنوزم شک داره که باردار باشم اخه من خیلی جوگیرم...