2777
2789
عنوان

خاطره اگاهی از بارداری !

| مشاهده متن کامل بحث + 912084 بازدید | 3568 پست
سلام به دوستان. خدایا میشه منم مادربشم حس بارداری ومادرشدن وحس کنم😭😭😭 میدونم چندماهه ک تاپیک تعطی ...

سلام دوست عزیز میبینم که تیکر بارداری گذاشتی.... مبارکه.... ان شاءالله بسلامتی نی نیت بیاد بغلت.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز میبینم که تیکر بارداری گذاشتی.... مبارکه.... ان شاءالله بسلامتی نی نیت بیاد بغلت....& ...

سلام عزیزم ،نه عزیزم باردارنیستم واسه دل خودم گذاشتم کلی دارووآمپول هم مصرف کردم بی فایدس خدامن ولایق مادرشدن نمیدونه😭😭😭😭

دعاکنیدمادربشم. یه صلوات بفرست🙏🙏
سلام عزیزم ،نه عزیزم باردارنیستم واسه دل خودم گذاشتم کلی دارووآمپول هم مصرف کردم بی فایدس خدامن ولای ...

عزیز دلم.... خودتو اذیت نکن.... ان شاءالله بزودیه زود دامنت سبز بشه.... توکلت بخدا باشه..... بوقتش میده.... سعی کن استرس نداشته باشی وبیخیال باشی.... خدای ما هم بزرگه

عزیز دلم.... خودتو اذیت نکن.... ان شاءالله بزودیه زود دامنت سبز بشه.... توکلت بخدا باشه..... بوقتش م ...

۳سال دارم تلاش میکنم پس کی وقتش میشه خسته شدم ازبس حرف شنیدم ازهمه دیگه ازشوهرم خجالت میکشم نمیدونم دیگه چیکارکنم دیگه ناامیدشدم،هیچ مشکلی هم نداریم اما خدانمیخوادبرامون....😭😭😭

میدونم عزیزم انتظار واقعا سخته من خودمم 4ساله منتظرم البته من برای دومی.... یه دختر گل یازده ساله دارم.... ان شاءالله  بزودیه زود دامنت سبز بشه..... فقط باید استرستو کم کنی ویجوری خودتو سرگرم کنی که کمتر بهش فکر کنی باور کن با بی خیالی زود باردار میشی ان شاءالله 

۳سال دارم تلاش میکنم پس کی وقتش میشه خسته شدم ازبس حرف شنیدم ازهمه دیگه ازشوهرم خجالت میکشم نمیدونم ...

عزيزم كاش خودتو مشغول كنى كمتر فكر و خيال كنى ميدونم سخته ولى خيلى كمك كننده س تو اين راه، منم اين روزا رو گذروندم هفففت سال انتظار كشيدم دخترم الان دو سالشه مطمئن باش نتيجه ميگيرى فقط مثبت فك كن و اميدوار باش

عزيزم كاش خودتو مشغول كنى كمتر فكر و خيال كنى ميدونم سخته ولى خيلى كمك كننده س تو اين راه، منم اين ر ...

کاش میتونستم...خدابرات حفظ کنه ،طبیعی باردارشدی؟

خداروشکر، خیلی برام دعا کن خواهری دیگه خسته شدم😔....

حتما ميشى عزيزم بخدا حرفايي ك گفتم از شكم سيرى نيست اينو كسي ميگه ك مثل خودته تك تك اين روزا  رو گذرونده، من حتى از ادمايي ك دعام ميكردن بدم ميومد حالم بهم ميخورد ك كسي تو روم دعا كنه واسه باردارشدن و بچه دار شدن، ولى از ته دلم خواستم از خدا و با كلى اميد و نگاه مثبت، تولد امام رضا بود مشهد و ك نشون داد بقدرى دلم شكست و گريه كردم ك خدا ميدونه

حتما ميشى عزيزم بخدا حرفايي ك گفتم از شكم سيرى نيست اينو كسي ميگه ك مثل خودته تك تك اين روزا  ر ...

بخداانقدردلم شکست انقدرروزحضرت علی اصغرنذرکردم مشهدرفتم توحرم ،قم یاهرجای دیگه کلی دلم شکست اما نشدک نشد...شایدمن لایق مادرشدن نیستم...دیگه دست خودم نیست صدای بچه رومیشنوم دلم آشوب میشه توخیابون و....بچه میبینم ناخودآگاه اشکم میریزه مگه چه گناهی کردم آخه،۳سال عذاب کافیه نیست خواهری؟؟

بخداانقدردلم شکست انقدرروزحضرت علی اصغرنذرکردم مشهدرفتم توحرم ،قم یاهرجای دیگه کلی دلم شکست اما نشدک ...

توكل بخدا كن من بعد ٧ سال باردار شدم يه دوستى دارم بعد ١٥ سال بچه دار شد اونم دوقلو، خواهشا صبور باش و استرستو هرطور ميتونى كم كن كتاب بخون اگه حالشو ندارى اپليكيشن بريز تو گوشيت كتاب صوتى گوش كن روزى بشه بگى چرا از اين همه روز ازادم استفاده نكردم انقدى ك بچه دست و پاتو بند ميكنه و حتى خواب شبتم ميگيره 🙂

توكل بخدا كن من بعد ٧ سال باردار شدم يه دوستى دارم بعد ١٥ سال بچه دار شد اونم دوقلو، خواهشا صبور باش ...

حاضرم کل شب ونخوابم فقط مادربشم😢،میدونم درسته امه چه کنم شرایطم من وکم طاقت کرده...،ان شاالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده خواهری حرفات آرومم میکنه،چشم سعی میکنم زیادسخت نگیرم وفکرم ومشغول نکنم