2777
2789
عنوان

درد شدید معده

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
برای استرسش محیطو اروم کن  و شبا قبل خواب در حد ۱/۴ لیوان عرق بهارنارنج و نسترن رو مخلوط کن با ...

من اصلا بهش گیر نمیدم ولی بخاطر امتحان ریاضی د کارنامه اینجوری شده کلا دختر حساسیه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
من اصلا بهش گیر نمیدم ولی بخاطر امتحان ریاضی د کارنامه اینجوری شده کلا دختر حساسیه

عزیزم درس همیشه هست سخت نگیر بهش مگه خودمون چجوری درس خوندیم. من همیشه به دخترم میگم نمره خیلی مهم نیست مهم اینه تو درس رو بفهمی بعدها رفتی دانشگاه بیسواد نباشی و الکی مدرک بگیری..

حالا ازین عرقا بده ببین بهتر میشه به منم بگو چطور شد. چون دختر منم تقریبا تو  همین سن و ساله نگران دخترت شدم حستو درک کردم

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم درس همیشه هست سخت نگیر بهش مگه خودمون چجوری درس خوندیم. من همیشه به دخترم میگم نمره خیلی مهم ن ...

بخدا اصلا اصلا نه من و نه همسرم تو درس بهش سخت نمیگیریم

خودش داره با خودش اینطوری میکنه باورت میشه دوسال پیش از گربه ترسید موهاش سکه ای ریخت بخدا خیلی حساسه هر چی بهش میگم افاقه نمیکنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بخدا اصلا اصلا نه من و نه همسرم تو درس بهش سخت نمیگیریم خودش داره با خودش اینطوری میکنه باورت میشه ...

عزیزم چقدر حساسه🥺 خب بهش بگو عزیزم برای ما خودت مهمی بغلش کن زیاد. جیگرم کباب شد دختر منم حساسه اما نه در این حد. همش با عرقیات حالشو بهتر میکنم. اینارم خودم امتحان کردم رو بچه‌هام وگرنه اصلا به شما نمی گفتم بدید.

عزیزم چقدر حساسه🥺 خب بهش بگو عزیزم برای ما خودت مهمی بغلش کن زیاد. جیگرم کباب شد دختر منم حساسه اما ...

نه عزیزم خوب کردی

باهاش خیلی دوستم همیشه اول برای اون هرچی بخواد میخرم البته لوسش نکردما😁ولی بخدا داره سر این حساسیت الکی خودشو مارو بیچاره میکنه

الانم که از دلدرد بخدا دلم واسش کبابه امروز سرم زده ولی دوباره 😩

نه عزیزم خوب کردی باهاش خیلی دوستم همیشه اول برای اون هرچی بخواد میخرم البته لوسش نکردما😁ولی بخدا ...

خیلی خوبه منم با دخترم دوستم خیلی.. همه چیو میاد بهم میگه.

حالا زنجبیل و... رو امتحان کن الان به امید خدا جواب میده و تهوع و.. خوب میشه میخوابه☺️

خیلی خوبه منم با دخترم دوستم خیلی.. همه چیو میاد بهم میگه. حالا زنجبیل و... رو امتحان کن الان به ام ...

الان که گوش شیطون کر بلاخره خوابید با دارو و کلی بالا آوردن فردا صبح ان شاالله بهش میدم

ممنون خواهری😘

الان که گوش شیطون کر بلاخره خوابید با دارو و کلی بالا آوردن فردا صبح ان شاالله بهش میدم ممنون خواهر ...

خواهش می‌کنم عزیزم. خداروشکر که خوابید. بعدا حتما ی دکتر طب سنتی ببر. نذار استرس و حساسیت بمونه روش. فردا میخواد مامان بشه بسلامتی😍

سلام عزیزم دختر گلت بهتر شد؟ عرقیاتو دادی بهش؟

سلام عزیزم

ممنون از احوال پرسید

والا دیشب بعد از اینکه با شما صحبت کردم که خوابیده بود دوباره بلند شد کلی بالا آورد

یه چیکه آب میخورد بالا میاورد 

دیگه اصلا تا صبح نخوابیدم 

یادمم رفت عرقیات رو بهش بدم

یه چیز جالب اینکه نصفه شب اینجوری میشه😳

سلام عزیزم ممنون از احوال پرسید والا دیشب بعد از اینکه با شما صحبت کردم که خوابیده بود دوباره بلند ...

عزیزم الان بهش بده قبل غذا و قبل خوابم عرق نسترن و بهارنارنج بده بخوابه. شاید خوابی چیزی میبینه استرس میگیره.

چقدرم زجرآوره تهوع استفراغ🥺😔

عزیزم الان بهش بده قبل غذا و قبل خوابم عرق نسترن و بهارنارنج بده بخوابه. شاید خوابی چیزی میبینه استر ...

سلام عزیزم

ممنون از احوال پرسید

خوب شد خدارو شکر