2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 50 پست

از جوابت متوجه شدم نوزاد داری واااای من بعد شیردهی هشت تا دندونم خراب شد درحالی که قبل زایمان سالم بودن..اگر شیرخودتو میدی باید بگم تا تک تک دندونات بخاطر شیردهی نابود نشده فوری قرص کلسیم و ویتامین دی تهیه کن بخور

شیاف فقط برای بچم دکتر داده بود دارم اونو می تونم استفاده کنم؟

نه اون تب بر هس استامینوفن هس این مسکنه آب رو آتیش شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان هم مطمئنم زده به ریشه بچه م کوچیک بود نشد واقعا بعد زایمانم خودم دوبار کرونا گرفتم هر دفعه ...

خب حتما برو زودتر احتمال زیاد با عصب کشی خوب میشه ولی اگر خیلی دیر بری ریشه هم بپوسه دیگه باید بکشی ایمپلنت کنی

کسی نیست برات نگه داره منم بچه هامو با خودم بردم  اونجا به پرستار گفتم حواسش بهشون باشه یکساعت ...

دکتری فقط صبح ها کار می کنه صبح ها همسرم نیست مادرم باید بگم میاد اما واقعا نشد خودم دوبار مریض شدم کدونا دو هفته قرنطینه هر دفعه بودم اصلا نشد واقعا شیرخوار دارم ولی الان دیگه حتما باید برم

از جوابت متوجه شدم نوزاد داری واااای من بعد شیردهی هشت تا دندونم خراب شد درحالی که قبل زایمان سالم ب ...

اره نوزاد دارم ولی شیز خشکی هست سر بارداری خراب شد دیگه هم نتونستم برم تو باردار دوبار گرونا گرفتم بعد زایمان هم دوبار گرونا انقدر درگیر بودم واقعا نمی تونستم برم دندون پزشکی