2777
2789
عنوان

بارداری 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست
اوهوم باید برم ولی میترسم برم یهو بگن مشکل داری  عفونت رو مطمینم دارم

مشکلم باشه عزیزم راه حل هست درمان هست 

دوستم سه ماه باردار نشد من مجبوورش کردم رفت تا کیست داره تنبلی داره دارو مصرف کرد بعداز چهارماه باردارشد میخواست بمونه حرف بقیه بعد یک سال میخواست بره تازه درمان بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره ببخش با دارو باردار شدین یا طبیعی؟

قربونت برم ممنون،،،،،،یکی دوسال دارو مصرف کردم ولی نشد دیگه اهمیت ندادم بدون دارو و طبیعی باردار شدم

قربونت برم ممنون،،،،،،یکی دوسال دارو مصرف کردم ولی نشد دیگه اهمیت ندادم بدون دارو و طبیعی باردار شدم

خداروشکر بسلامتی بغلش کنی

منم ی ساله دیگه دکترو ول کردم دعا کن منم باردار بشم تا اخر سال

خداروشکر بسلامتی بغلش کنی منم ی ساله دیگه دکترو ول کردم دعا کن منم باردار بشم تا اخر سال

انشاالله که باردار میشی عزیزم ،،،،البته من یه چیزی خوردم شاید اون بی تأثیر نبوده یه معجونه اگه میخوای بگم درست کنی بخوری؟

اره قربونت بگو ممنونم

قرص کمر نر و ماده از هرکدام دو عدد

جوز هندی شش عدد

بارهنگ یک قاشق غذاخوری

چهار مغز(گردو،پسته،بادام،فندق)از هرکدام ۲۵۰گرم

قرص کمر را پوست بگیر و همه مواد را آسیاب کرده و به صورت پودر باهم قاطی کنید

از سه روز قبل تا سه روز بعد از پریودی هر روز ناشتا یک قاشق با عسل و ( آب یا شیر) قاطی کرده و میل کنید

این کارو تا وقتی که نتیجه بگیری ادامه بده من سه ماه وقتایی پریودیم خوردم بعدش باردار شدم انشاالله که توم باردار میشی و نتیجه میگیری عزیزم