2777
2789
و دوتا از دندونام ترمیم شده گاهی آب خنک یا غذا میخورم درد میگیره دکتر برام خمیردندان ضدحساسیت و دهان ...

مشکل از ناحیه دندانی و لثه هست گاهی اوقات درد دندان به لثه هم اثر میذاره همچنین درد لثه به دندان 

یه عکس opGبگیرین حتما با یه تست سرما مشخص میشه ایا نیاز به عصب کشی داره یا نه گاهی اوقات عصب کشی بدون درد هم ممکنه رخ بده 

نه از دهانشویه هرورز استفاده نشه دور از جون باعث سرطان هست ماهی 2بار استفاده بشه کافیه از دهان شویه کلر هگزیدین استفاده بشه

بهترین تسکین ضد حساسیت لثه و حذف باکتری دهان یه قاشق غذاخوری نمک و اب ولرم 

پیشنهاد من اینه یه جرمگیری زیرلثه ای هم انجام بدین و بروساژ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل از ناحیه دندانی و لثه هست گاهی اوقات درد دندان به لثه هم اثر میذاره همچنین درد لثه به دندان&nbs ...

سلام ببخشید سوال داشتم ازتون 

من چندتا دندونم عصب کشی شده و می‌خوام روکش بکشم 

دندون های فک بالام هست دندون 4و5 هر دو نیم فک بالا و 2

دکتر گفت باید سرامیکی باشه 

راستش دوستم من رو ترسوند البته جای دیگه روکش کرده بود می‌گفت شکست و داخل روکش  سیاه بوده جای دیگه نشون داده گفته باید نانو می‌بود ولی جیوه داره به من می‌گفت حواست باشه

راستش من دارم هزینه میکنم خیلی قیمت برام مهم نیست می‌خوام چندباره کاری نشه 

میشه یکم توضیح بدید وقتی میرم دندونپزشکی اطلاعاتم بالا باشه دکتر گفت سرامیکی بهترینش 2 میلیون هست اما توی نی نی سایت اومدن یسریا مبالغ بالاتر گفتن

سلام ببخشید سوال داشتم ازتون  من چندتا دندونم عصب کشی شده و می‌خوام روکش بکشم  دندون های ...

سلام عزیزم

معلولا سرامیکی کار میشه جلوه بهتری داره چون وقتی میخندیدن پیدا هشت سرامیکی ظریف تر هست 

اصلا نترسین هیچ مشکلی پیش نمیاد 

جیوه چه ربطی داره که زیر روکش باشه روکش خودش با مواد قالب گیری الژینات درست میشه بعدهم میره لابراتور واسه ساخت و پخت 

اصلا ربطی نداره هرجایی قیمت روکش و عصب کشی فرق داره اون سیاه مواد پرکردنی دندون خودتون هست و اینکه جیوه دندان پزشکی با جیوه الکی فرق داره جیوه دندان پزشکی با مواد امالگام پک میشه تو حرفه دندانی قراره میگیره اون روکشی که دوستتون استفاده کرده ممکنه داخلش عایق فلزی بوده وگرنه جیوه ربطی نداره 

هیچ ضرری نداره پزشک طبق دندون شما خودش تجویز میکنه

به خرافات بقیه گوش نکنید 

سلام عزیزم معلولا سرامیکی کار میشه جلوه بهتری داره چون وقتی میخندیدن پیدا هشت سرامیکی ظریف تر هست&n ...

ممنون خانم دکتر واقعا لطف کردید جواب دادید 

پس حساس شدم 

راستش دوستم اینطور گفت 

من خواستم دکترم رو عوض کنم 

هرچند دکترم کارش خوبه 

ممنون خانم دکتر واقعا لطف کردید جواب دادید  پس حساس شدم  راستش دوستم اینطور گفت  م ...

نه عزیزم اصلا نگران نباشید پزشک نمیاد که خودشو و اعتبار کاریش رو ببره زیر سوال هرچیزی که مناسب دندان بیمار باشه تجویز میکنه 

خواهش میکنم وظیفه بود 

موفق باشید 

نه عزیزم اصلا نگران نباشید پزشک نمیاد که خودشو و اعتبار کاریش رو ببره زیر سوال هرچیزی که مناسب دندان ...

سلام 

خانم دکتر من سوال ازتون داشتم 

اگه امکانش هست میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید