2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 93 پست
13/12/بایه 5ساله

عزیزم دختر هستن یا پسر؟پنج ساله که تا هفت سالکی پیش خودته .اونا هم اگه دختر باشن آلان خودشون انتخاب میکنن پیش کی بمونن پسر هم اگه باشن چند سال دیگه باید صبر کنن اما جون بزرگ هستن بیشتر میتونی ببینیشون

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
یک سال .خانوادت راست میگن طلاق بگیر .گذشت زمان وابستگی رو کم و کمتر میکنه. انسان موجودیه ک به هر شرا ...

پس من چرا عادت نمیکنم 

پس چرا اونا هر بار با گریه میرن 😭😭

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

13/12/بایه 5ساله

بچه هات بزرگن ماشالله دختر از ۹ سالگی و پسر از ۱۴ سالگی خودش حق انتخاب داره که پیش کی زندگی کنه...

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
عزیزم دختر هستن یا پسر؟پنج ساله که تا هفت سالکی پیش خودته .اونا هم اگه دختر باشن آلان خودشون انتخاب ...

وقتی توانایی نگه داشتنشون رو ندارم از نظر مالی نه 

پدر ومادرم سنی ازشون گذشته حوصله بچه اونم. سه تا پسر رو ندارن

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔
قبل اینکه ۲ سال بعداز ازدواج بچه بیارید حداقل ۴ سال بعداز ازدواج بیارید که طرف وبشناسید حداقل جداشین ...

والا من 17سال تحملش کردم فقط هم به خاطر بچه هام 

الهی بمیرم طفل معصوما😭 عزیزدلم از ته دل دعا میکنم برات که زودتر مشکلت حل بشه بتونی بچه ها ت رو بیاری پیش خودت مستقل بشی و حمایتشون کنی و این روزهای تلخ از ذهنشون بره

وقتی توانایی نگه داشتنشون رو ندارم از نظر مالی نه  پدر ومادرم سنی ازشون گذشته حوصله بچه اونم. ...

عزیزم مهریه داری بچه ها نفقه دارن نگران نباش شاید همه جی دست به دست هم داد تونستی مستقل بشی .

بچه هات بزرگن ماشالله دختر از ۹ سالگی و پسر از ۱۴ سالگی خودش حق انتخاب داره که پیش کی زندگی کنه...

امروز کوچیکه گفت بیا بازی لبخوانی 

گفت مامان فراموشم نکن 

اتیش گرفتم😭

بچه هاتو اگه میدونی پدر خوبی بالاسرشون هست که بده پدرشون .اگه هم میدونی بچه هات کسی دلسوز شون نیست بمون بالا سر بچه هات و جدا هم شدی یا نشدین بازم بمون بچه هات بی کس وکار نباشن گناه دارن 

الان تو مرحله ای هستم از کارم پشیمونم 

اما دیگه راه برگشتی ندارم 

میترسم همه ی پشیمونی هاش دروغ باشه 

دیگه اون وقت حمایت خانوادمو هم نداشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792