2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست
مگ میشه آدم خجالتی نیستی یا اینکه همش تو خونه ای

بخدا نه 

خانوادم اجتماعی هستن 

منم اجتماعی بزرگ شدم 

کار میکنم 

با آدمای زیادی در ارتباطم 

کلی ام آشنا و فامیل داریم 

ولی اصن خبری نمیشه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت برسی خوش خنده و شیطون باشی به پسرای دم بخت خودتو نشون بدی 

همه جوره میرسم 

همیشه مرتب و شیک‌ و به روز

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مال سوره خاصی یا کتاب خاصی هست؟؟

یکی از اماما توصیه کرده،معنیش هم میشه خدایا مردی ک ازش راضی هستی و تورو دوست داره رو قسمتم کن.ی سرچ تو گوگل بزن..کلی توصیه از معصومین میاد

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
عزیزم امیدوارم به موقعش بهترین آدم سر راهت قرار بگیره  کسی که خداروشکر کنی بابت وجودش تو زندگیت ...

الهی آمین 

یکی از اماما توصیه کرده،معنیش هم میشه خدایا مردی ک ازش راضی هستی و تورو دوست داره رو قسمتم کن.ی سرچ ...

مرسی 

عزیزم‌منم مثل توام.ولی با غصه مگه چیزی درست میشه.با ناامیدی چیزی حل نمیشه

میدونم حل نمیشه ولی انقد دیگ تازگیا ذهنمو مشغول کرده ک نگو 

همه جوره میرسم  همیشه مرتب و شیک‌ و به روز

ببین منم خیلی خوشگلم از خودم تعریف نمی کنم ولی واقعا چهره ام خوب بود ولی کسی جذبم نمیشد ناامید شدم رفتم گفتن همزاد داری دعا نوشتم بعدش سریع ازدواج کردم شوهرم میگفت همیشه عاشقت بودم اما جرئت نمی کردم بیام جلو و نمی دونم چجوری یهو دلو زدم به دریا گفتم

خب مامانت چرا دست به کار نمیشه این خانومای معرف یا مسجد محل حتما برو محاله خاستگار نگیری اونجا ولی ت ...

ی بار بهش گفتم چرا کسی نمیاد 

گفت من چیکار کنم آگهی بزنم تو روزنامه 

یکی دوبار دیگم ک گفتم گفت من چیکار کنم 

خدایی مامانم خیلی خوبه خیلییییی زیاد ولی توی این ی مورد هیچ کاری انجام نمیده 

ببین منم خیلی خوشگلم از خودم تعریف نمی کنم ولی واقعا چهره ام خوب بود ولی کسی جذبم نمیشد ناامید شدم ر ...

من ا۱ن نمیخام وارد این چیزا بشم