2777
2789
عنوان

من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
اخه خیلی شرایطم سخته! کلافه میشم بخدا

چند سالتونه؟

مریضی نداره

رابطتون چطوره باهم زیاد دعوا میکنید؟

وقتش چطوره؟ کارش زیاده؟

دلیلش چیه؟ خستگی یا...

عقدید یا عروسی کردید؟

وزنش چقده؟

چند سالتونه؟ مریضی نداره رابطتون چطوره باهم زیاد دعوا میکنید؟ وقتش چطوره؟ کارش زیاده؟ دلیلش چیه؟ ...

من ۳۰ اون ۳۷ / نه کارش زیاد نیست/ دعوا و بحث زیاد داریم/ میگه از بحثای تو کلافم ولی اخه رابطه عاطفیمون خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببرش دکتر راست میگه وقتی مرتب بهش بگی احساس سرشکستگی میکنه طبیعت بدنش همینه چیزای گرمیجات بهش بده بخ ...

دقیقا مردا خیلی بدشون میاد که حس کنن تو مسائل جنسی توانایی ندارن

بهش گرمی ، تحریکش کن ، برقص لباس بپوش آرایش کن شيطنت کن 

اگه سرد باشع کم کم درست میشه ولی اگه نشه خب لابد یه مشکلی هست بره دکتر بلاخره پس فردا بچه دارم میخواید بشید 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

خب زیاد باهاش بحث نکن    یه چند وقتی هم بهش گرمیجات بده     کافئین هم خیلی بده حسو خیلی کم میکنه 

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️
عقدیم ولی دوساله زندگی میکنیم

جشن نگرفتید همینجوری رفتید زیر یه سقف ؟

عزیزم درخواست دوستی دادم خواستی بیا خصوصی

به نظر خودت عاملش چیه حداقل ۵ سال اول مردا داغن حالا اگه سنتون خیلی زیاد بود چندتا بچه داشتید طبیعی بود میشد قبول کرد ولی با این شرایط نیاز به بررسی داره

اینکارا کردم ولی فایده نداره!! کلافم دیگه 

نمیخوام شک به دلت بندازم تازه برید سر این چیزام دعوا کنیدا خدایی نکرده 

ولی شاید ببخشید خ.ود ارضایی میکنه که میل به رابطه واقعی نداره 

چون همسر منم یه مدت درگیر بود بعد حاملگی و زایمانم 

کلی دعوا و دردسرم سرش کشیدم ولی الان که به قول خودش گذاشته کنار یا حداقل به نظر من کمتر کرده بیشتر رابطه میخاد 

چون کسی که به خ.ود ارضایی اعتیاد داشته باشه اصلا میل به رابطه واقعی نداره 

البته فقط حدس می‌زنم 

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسع 

ولی خب در کل اگه بخاطر بحث کردنتون سرد شده بهترین راه اینه دعواهاتونو کمتر کنید ، بهانه جویی نکنید ، قهر نکنید 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)