2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
عزیزم من برادرم یه وام ۱۰۰ میلیونی رو یک ماهه گرفت اصلا ام پارتی نداشتیم مشکل کارتون کجاست؟

نباید پول باشه میانگین حساب داشته باشیم؟؟؟نداریم میانگین حسابو لامصب

زمین گرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نباید پول باشه میانگین حساب داشته باشیم؟؟؟نداریم میانگین حسابو لامصب

وای اره گردش حسابتون باید بالا باشه...

کسی نیست که روی حساب اون وام بگیرید و میانگیش خوب باشه؟ پدری مادری برادری یا از اقوام شوهر؟

قبول دارم عزیزم..واقعا وام گرفتن از بانک ها پارتی بازی حرف اولو میزنه.خودم تجربه کردم..اما عزیزم همین آدمایی ک میتونن پارتیه کسی بشن،بنده ی همون خدان..پس چ بهتر ک بجای اینک منت بنده رو بکشی از خدا بخوای..خدا ک با ما پدر کشتگی نداره ک از عمد بخواد اذیتمون کنه..توکلت ب خدا باشه..واسه خودش عبادتش کن ن واسه اینک خواستت رو براورده کنه..اینجوری معامله میشه ن عبادت

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
من نمازشم نمیخونم دیکه از بس خستم از خدا هیجی به هیچی یه خونه دیگه یه جوون نمیتونه بخره بخای وام بگی ...

خب کارهای بنده هاش چی کار به خدا داره وقتی که خدا دقیقا خلاف این کارها رو گفته ما عمل نمی‌کنیم تقصیر خدا چیه 

.

حتمن چیزی که میخوای به صلاحت نیست عزیز بعضی وقتا ادم خیرو صلاح خودشو نمیدونه 

اخه این چیه همش تو مخ ما کردن حتما به صلاحته آخه چیش به صلاحه وقتی سختی و مضیقس 

هر چی بلا به سرمون میاد میگن صبر داشته باش خدا داره امتحانت میکنه حتما به صلاحته حکمتی توشه

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
من خوندم نداد عزیزم  محاله راهی باشه من نرفتم باشم از نذر گرفته تا دعا و... وقتی نخواد نمیده& ...

دقیقا منم همینطور خدا میخواد ما رو زجر بده هیچکاریم نمیتونیم بکنیم 

اخه این چیه همش تو مخ ما کردن حتما به صلاحته آخه چیش به صلاحه وقتی سختی و مضیقس  هر چی بلا به ...

ی پسر بود از لحاظ اخلاق همه روش قسم میخوردن پولدااار قیافشم بد نبود سواد خوبیم داشت و باکلاس بود من شب و روز دعا میکردم بیاد خاستگاریم انقدر با خدا لج کردم آخر رفتم ی دعا گرفتم پسره بااین که اصلن منو تاحالا ندیده بود اومد خاستگاریم 

نامزد کردیم بد دیدم چه ‌وحشی دریده بیشرفیه خونه منو کرد تو شیشه از لحاظ سن هم اصلن به هم نمیخوردیم بعدا فهمیدم چه غلطی کردم منم مثل شما میگفتم خیر چیه شر چیه خدا اگه بخواد میشه اما بعضی چیزا به صلاحمون نیست 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
ی پسر بود از لحاظ اخلاق همه روش قسم میخوردن پولدااار قیافشم بد نبود سواد خوبیم داشت و باکلاس بود من ...

من نمیگم خیر چیه شر چیه قضیه شما فرق میکنه

اینکه هی بلا سرت بیاد بگی حکمتی داره رو نمیفهمم