2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قرعه کشیه نیستا الان نمایندگی با ۱۶۸کوییک صفر سه ماهه بهت میده 

والا کا ثبتنام کردیم این قیمت تو بازار ۲۳۰هست قیمت کوییک البته ثبت نام بدون قرعه کشی هم هست ک سایتش باز نمیشه شوه م کافی نت داره هر کاری کرد نتونست برای کسی ثبت‌نام کنه فک کنم اونو برمیدارن برای خودشون الله اعلم

نمیدن فقط حرفه  ثبت نام ۲ روز پیش هم هیچ کس نتونست ثبت نام کنه

خدا ذلیلشون کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
والا کا ثبتنام کردیم این قیمت تو بازار ۲۳۰هست قیمت کوییک البته ثبت نام بدون قرعه کشی هم هست ک سایتش ...

الهی خدا ریشه دلال و بکنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اول طلاتو نفروش ، ماشین پیدا کن بسپار چندجا ، شاسی و موتورش سالم باشه قشنگ چندحا پیدا کن بعد ، چرا ۲۰۶ مدل های پایینش و پراید ۹۵ ۹۶ اینام میتونی بخری ولی سالم باشه ، بعدشم باید پیدا کنی اول چیزی رو نفروش 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
پرایدمون رو دوماه پیش مدل۸۹فروختیم ۱۰۰ تازه به دلال فروختیم اون خودشم سود کرده حتما چون یک هفته بعد ...

تا دوماه دیگه چطور؟میشه با صد تومن یه پراید تمیز خرید؟البته با توجه به قیمت رو به افزایش طلا که احتمالا ماشینم گرون میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز