2777
2789
عنوان

بی بی چک؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 56 پست
وای عزیزم مبارکه مثبته. چه حس خوبی داره بی بی چک مثبت دیدن🥰  تا موعدت پررنگتر هم میشه

مرسیی کاش مثبت کاذب نباشه فقط😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

اگ منفی بود هیچ هاله ای نمینداخت من چهارروز ازموعدم گذشته بود حتی بعده دوروزهم هاله ننداخت.مطمئن باش حامله ای

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسیی کاش مثبت کاذب نباشه فقط😍

نه کاذب نمیشه هر دو روز یه بی بی چک بزن اگه پررنگتر شد دیگه مطمئن میشی که بارداری انشاءالله به سلامتی 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
نه کاذب نمیشه هر دو روز یه بی بی چک بزن اگه پررنگتر شد دیگه مطمئن میشی که بارداری انشاءالله به سلامت ...

مرسیی 🥺😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

سلام خانومای گل من یه سوال ازتون دارم 

من روز ۱۴ پریودیم اقدام به بارداری کردم الان دقیق براتون مینویسم من ۷ آبان پریودی قبلیم بود من پریودیم ۸ روزه هستش دقیقا ۱۴ ابان غسل کردم تمام و ۲۶ ابان اقدامم شروع شد تا ۸ آذر حالا امروز ۱۴ آذره و من پریود نشدم دیروز کیت زدم منفی بود بنظرتون باردارم ؟؟؟؟

مبارکه عزیزم واسه ما منتظرام دعا کن😘

ایشالا عزیزم هر چه زودتر شماهم مادر شی😍

مبارکه عزیزم مثبته

مرسی گلم❤

علائم داشتی بی بی زدی 

بله عزیزم. درد پریودی احساس خستگی و حالت تهوع خفیف

2827
2791
2779
2792